Άγριο ξέσπασμα του πολυβραβευμένου Όλιβερ Στόουν: «Ο Νετανιάχου είναι άρρωστος, είναι τρελός»!

Βέλη και κατά του Μπάιντεν: «Δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε το Ισραήλ συνεχώς»

Must Read

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο πολυβραβευμένος κορυφαίος Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν, εξέφρασε την αγανάκτησή του για τα όσα συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας.

Μέσω Instagram ο Στόουν είπε ότι είχε συναντηθεί με τον Νετανιάχου χρόνια πριν αναλάβει τα καθήκοντά του για μία συνέντευξη και η εντύπωση που σχημάτισε από αυτή τη συνάντηση ήταν ξεκάθαρη:

«Ο Νετανιάχου είναι ένας άρρωστος άνθρωπος. Επαναλαμβάνω, είναι ένας τρελός. Τον γνώρισα πριν από χρόνια και του πήρα συνέντευξη όταν ήταν εκτός εξουσίας και η εντύπωσή μου γι’ αυτόν, ήταν ότι ήταν τρελός και νομίζω ότι γινόταν όλο και χειρότερος. Είναι πραγματικά τρελός».

Ο Αμερικανός «εξερράγη» μιλώντας για τη Γάζα:

«Δεν έχω δει ποτέ τέτοια σφαγή [στη Γάζα] που να την δικαιολογούν με αυτόν τον τρόπο ως εκδίκηση και ως θρησκευτική σύγκρουση. Πώς να εξαλείψεις ένα πολιτικό κίνημα (αναφορά στη Χαμάς); Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία του κόσμου Αυτό που λέω, είναι πώς θα σκοτώσετε τους πάντες; Τι θα κάνετε; Θα τους διαλύσετε και θα τους στείλετε στην Αίγυπτο; Είναι τρελό».

Νετανιάχου

Ο Όλιβερ Στόουν έστρεψε τα βέλη του και προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ζήτησε να κοπεί η υποστήριξη στο Ισραήλ:

«Τι ήταν αηδιαστικό για μένα όταν ο Μπάιντεν πήγε εκεί· το καπέλο στο ένα χέρι και τα χρήματα στο άλλο χέρι για να τους δώσει αυτό που ήθελαν. Ξέρετε, αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας μας, δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε το Ισραήλ συνεχώς, πρέπει να λέμε όχι και να κόψουμε μαζί τους (το Ισραήλ), όλα πρέπει να κοπούν μαζί τους τώρα».

«Αυτό είναι θέμα δικαιοσύνης, ειρήνης, ισορροπίας και βασικής ανθρώπινης ηθικής. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν να σκοτώνουν Παλαιστίνιους με αυτόν τον τρόπο;», αναρωτήθηκε ο Αμερικανός σκηνοθέτης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This