Μπάιντεν το 2007: Οργανωμένο σχέδιο των καπιταλιστών η παράνομη μετανάστευση!

Must Read

Ήταν το όχι και τόσο μακρινό 2007. Όταν ο Τζο Μπάιντεν ήταν γερουσιαστής. Την ίδια εποχή που απαιτούσε την φυλάκιση των χρηστών ναρκωτικών, έστω και για κατοχή μερικών γραμμαρίων κρακ. Την φυλάκιση και την κατάσχεση της περιουσίας! Όταν φυσικά ο γιος του αποδείχτηκε ότι είχε στην κατοχή του κιλά ναρκωτικών, αυτές οι προεκλογικές πομφολυγες πήγαν περίπατο…

Άλλωστε ο Μπάιντεν για τα φτωχαδάκια μιλούσε, για τους άρρωστους χρήστες. Όχι για τους πάμπλουτους ναρκομανείς.

Άλλο ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον στοιχείο των παρεμβάσεων του νυν προέδρου εκείνη την εποχή, ήταν οι κεραυνοί που εξαπέλυε κατά της παράνομης μετανάστευσης.

Το 2007, ο γερουσιαστής τότε Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι κανένα μεγάλο έθνος δεν έχει ανεξέλεγκτα σύνορα, προειδοποιώντας ότι η Αμερική πρέπει να χτίσει έναν φράχτη στα σύνορα και να αυξήσει τους συνοριακούς πράκτορες για να προστατεύσει το έθνος από τα ναρκωτικά, τον τρόμο και την παράνομη μετανάστευση! 

Ο Μπάιντεν κατηγόρησε τους πλούσιους Ρεπουμπλικάνους ότι ήθελαν να αυξήσουν την παράνομη μετανάστευση για να αντικαταστήσουν τους Αμερικανούς εργάτες με φθηνότερο εργατικό δυναμικό! 

«Ο λόγος που οι εργοδότες θέλουν αυτή την επιπλέον εισροή είναι ότι μειώνει το κόστος… Οι εργοδότες πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνοι για την αδίστακτη πρακτική να φέρνουν ανθρώπους εδώ για να διατηρήσουν τους χαμηλούς μισθούς»! 

“Αυτό δεν είναι δίκαιο για τους Αμερικανούς. Πρέπει πρώτα να υποχρεώσουμε τους εργοδότες για την πρόσληψη Αμερικανών.”

Επικρίνοντας τον τότε Πρόεδρο Μπους, ο Μπάιντεν εξέφρασε τη λύπη του για την έλλειψη συνοριακών πρακτόρων, την απουσία συνοριακού φράχτη και την ελεύθερη ροή ναρκωτικών στη χώρα.

«Έχω υποστηρίξει την ανάγκη να επιβάλουμε περισσότερη προστασία στα σύνορά μας, που σημαίνει περισσότερους συνοριοφύλακες».

«Πρέπει να έχουμε σημαντική αύξηση της ασφάλειας στα σύνορα, συμπεριλαμβανομένων περιοριστικών στοιχείων και μιλάω για φράχτη».

«Οι άνθρωποι μπορούν μεν να περάσουν πάνω και κάτω από έναν φράχτη, αλλά δεν μπορείτε να εισέλθουν με 100 κιλά κοκαΐνης πάνω και κάτω από έναν φράχτη».

Η θητεία του Προέδρου Μπάιντεν φυσικά δεν έχει καμμιά σχέση με αυτά που έλεγε, καθώς ένας αριθμός – ρεκόρ 8 εκατομμυρίων ανθρώπων εισήλθαν παράνομα στη χώρα μέσα σε 3 χρόνια, και μια κρίση φαιντανύλης που οδήγησε σε περισσότερους από 106.000 Αμερικανούς σε υπερβολική δόση ναρκωτικών μόλις σε έναν χρόνο.

Αντίθετα, μετά την εκλογή του ο Μπάιντεν, εισήγαγε πολιτικές που ενθαρρύνουν την παράνομη μετανάστευση:

• Παύση απελάσεων
• Ανεστάλη του προγράμματος για παραμονή των μεταναστών στο Μεξικό
• Διακοπή Κατασκευής Φράχτη στα σύνορα

Οι συνέπειες είναι τρομερές: Μια κρίση εθνικής ασφάλειας που εξαντλεί τους Αμερικανούς φορολογούμενους εκατοντάδες δισεκατομμύρια ετησίως, οδηγώντας τις μεγάλες πόλεις να μειώσουν τους προϋπολογισμούς για βασικές υπηρεσίες όπως η πυροσβεστική, η αστυνομία, η υγεία και η εκπαίδευση.

Όπως προειδοποιούσε τότε ο «γερουσιαστής Μπάιντεν», «Κανένα μεγάλο έθνος δεν μπορεί να βρίσκεται σε θέση που να μην μπορεί να ελέγξει τα σύνορά του».

“Έχει σημασία πώς ελέγχεις τα σύνορά σου. Όχι μόνο για τη μετανάστευση, αλλά έχει σημασία για τα ναρκωτικά, την τρομοκρατία και μια ολόκληρη σειρά άλλων πραγμάτων.”

Δεν κυβερνά ο Μητσοτάκης σαν τον Μπάιντεν, αλλά ο Μπάιντεν σαν τον Μητσοτάκη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This