Τραγωδία στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ!

Σάλος στην Βραζιλία

Must Read

Μπλεγμένος από… το πουθενά ο Νεϊμάρ!

Ένας Βραζιλιάνος influencer και Youtuber, από τους ταξιδιώτες πρόσφατης κρουαζιέρας του Νεϊμάρ, θεωρείται νεκρός από τις αρχές δέκα ημέρες μετά την πτώση του στην θάλασσα από το κρουαζιερόπλοιο!

Πώς έχουν τα πράγματα. Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου διοργάνωσε τριήμερο πάρτι σε πλοίο εταιρίας που αποτελεί χορηγό του. Το πλοίο οποίο αναχώρησε στις 26/12 από το λιμάνι του Σάντος. Κυκλοφόρησαν δε εικόνες που αποδεικνύουν πως οι καλεσμένοι (πιθανόν swingers) διασκέδασαν παραπάνω από ξέφρενα. Ανάμεσά τους ωστόσο ήταν και ο influencer, Κάρλος Αλμπέρτο Μότα Καντρέβα.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ο YouTuber ταξίδευε στην κρουαζιέρα με την σύντροφό του, μοντέλο Βιτόρια Μπάρμπαρα Μομένσο. Μετά από έντονους καβγάδες με την κοπέλα το, ο άνδρας φέρεται να πήδηξε στην θάλασσα από τον 15ο όροφο του πλοίου (!) κι ενώ βρισκόταν 40 χλμ από νησί στα ανοικτά του Σάο Πάουλο.

Μετά από πολλές ημέρες ανεπιτυχούς αναζήτησης η αστυνομία σταμάτησε την αναζήτηση και θεωρεί τον Καντρέβα νεκρό. Όπως αναφέρεται, ο Καντρέβα και η σύντροφός του διαπληκτίστηκαν αφού ο influencer είδε ορισμένες ιδιωτικές συνομιλίες της στο κινητό της, όπου εμφανίζονταν φωτογραφίες που εστάλησαν με άλλους άνδρες.

«Όσο ήμουν στο μπάνιο, ο Κάρλος πήρε το κινητό μου. Δεν ήξερα καν ότι είχε τον κωδικό πρόσβασης. Παρακολούθησε τις συνομιλίες μου με άλλους άνδρες και έστελνε screenshots σε φίλους, λέγοντας ότι σκεφτόταν να με σκοτώσει. Είχε την πρόθεση να με σκοτώσει», είπε το μοντέλο.

Η οικογένεια του Καντρέβα κατηγορεί το μοντέλο ως «ένα χειριστικό άτομο» και πως «εκμεταλλευόταν οικονομικά» τον διάσημο Youtuber. «Ο Κάρλος ουσιαστικά καταστράφηκε. Τον εκμεταλλεύτηκε οικονομικά. Πλήρωσε το ταξίδι, γιατί ήταν ένα όνειρό της. Φοβήθηκε», δήλωσε η αδερφή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This