Συγγνώμη από την Boeing για το αδιανόητο ατύχημα σε πτήση της Alaska Airlines

Ο Ντέιβιντ Καλχούν απολογήθηκε για την αποκόλληση πόρτας από το αεροπλάνο

Must Read

Στην παραδοχή του λάθους της κατασκευαστικής εταιρείας προχώρησε την Τετάρτη ο CEO της Boeing για το αδιανόητο και άκρως επικίνδυνο συμβάν στο αεροσκάφος 737 MAX της πτήσης της Alaska Airlines. Ο Ντέιβιντ Καλχούν ζήτησε συγγνώμη για την αποκόλληση πόρτας από το αεροπλάνο και την αναγκαστική προσγείωση ενώ διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν όσα πρέπει για την διαλεύκανση του ατυχήματος.

«Θα το προσεγγίσουμε όλο αυτό αρχικά αναγνωρίζοντας το λάθος μας. Και έπειτα, με 100% και πλήρη διαφάνεια σε κάθε βήμα της διαδικασίας» επισήμανε.

«Όταν είδα αυτήν την φωτογραφία, το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ, αφού δεν γνώριζα τι συνέβη, ήταν ποιος θα μπορούσε να κάθεται στο κάθισμα δίπλα σε αυτήν την τρύπα στο αεροπλάνο. Έχω παιδιά, έχω εγγόνια όπως και εσείς. Αυτά τα πράγματα μετράνε. Κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία» πρόσθεσε ο Καλχούν.

«Θα καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα στην FAA (Ομοσπονδιακή Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας), που πρέπει να αντιμετωπίσει τους πελάτες αεροπορικών εταιρειών, οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν τα αεροπλάνα στην υπηρεσία με ασφάλεια. Επιπλέον, να διασφαλίσει ότι εφαρμόζονται όλες οι διαδικασίες, επιθεωρήσεις, όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για να διασφαλιστεί ότι κάθε επόμενο αεροσκάφος που πετά στον ουρανό είναι πράγματι ασφαλές και ότι αυτό το περιστατικό δεν θα συμβεί ποτέ ξανά» συνέχισε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This