Μουσουλμάνοι μαθητές απαίτησαν επιβολή της Σαρία στο (γερμανικό) σχολείο τους!

Must Read

Νέα… ήθη κι έθιμα στην Γερμανία.

Μουσουλμάνοι μαθητές ζήτησαν την εφαρμογή ισλαμικών κανόνων στο σχολείο τους στη Βόρεια Ρηνανία/Βεστφαλία!

Ζήτησαν επιβολή… κανόνων, συμπεριλαμβανομένων της χρήσης μαντίλας και του διαχωρισμού των φύλων στις αίθουσες διδασκαλίας! Οι μαθητές εισηγήθηκαν στην διεύθυνση του σχολείου στην πόλη Νόις να επιβληθεί η Σαρία, ως σχολικός κανονισμός! Δηλαδή, οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να αποχωρούν νωρίτερα από το μάθημά τους για την προσευχή της Παρασκευής, οι μαθήτριες να φορούν μαντίλα και να βρίσκονται σε διαφορετικές τάξεις από τα αγόρια, ενώ ο διαχωρισμός των φύλων θα πρέπει να ισχύει ακόμη και στο μάθημα της κολύμβησης ακόμη και για τους δασκάλους. Ενδεχομένως τα παιδιά να έχουν λάβει ειδική κατεύθυνση από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Έτσι φέρεται τουλάχιστον να ζήτησαν τέσσερα αγόρια, τα οποία δήλωσαν κατηγορηματικά κιόλας ότι… απορρίπτουν την δημοκρατία. Κάποιοι από αυτούς παρουσιάζονταν ακόμη και ως «αστυνομικοί», όπως είπαν, της Σαρία και έκαναν παρατηρήσεις σε «κακούς μουσουλμάνους». Ανάλογα περιστατικά, πάντως, είχαν σημειωθεί και πέρσι και τρέχει σχετική αστυνομική έρευνα, σε συνεργασία με την κρατιδιακή κυβέρνηση, το ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών και την Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Βόρειας Ρηνανίας/Βεστφαλίας δήλωσε ότι «το εν λόγω σχολείο έχει υποβάλει αίτημα υπαγωγής στο πρόγραμμα πρόληψης για ακραίους ισλαμιστές και έχει γι’ αυτό τον λόγο προσκαλέσει ειδικό επιστήμονα. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, το πρόγραμμα δεν είχε αποτέλεσμα».

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό πως με τον όρο Σαρία (ή Ισλαμικός Νόμος) εννοείται ο ισλαμικός θρησκευτικός κώδικας διαβίωσης. Είναι εμπνευσμένη από το Κοράνι και χρησιμοποιείται ως αναφορά στο ισλαμικό δίκαιο και τον ισλαμικό τρόπο ζωής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This