Δεκάδες νεκροί από κατολίσθηση στην Κολομβία – Οι περισσότεροι είναι παιδιά

Περίπου 30 άνθρωποι είχαν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια

Must Read

Τραγικός είναι ο απολογισμός των νεκρών μετά από κατολίσθηση που σημειώθηκε στη βορειοδυτική Κολομβία καθώς μέχρι στιγμής έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 33 άνθρωποι, η πλειοψηφία των οποίων είναι παιδιά.

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Φράνσια Μάρκες λέγοντας πως «οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν σε αυτή την καταστροφή που συνέβη σε μια κοινότητα αυτοχθόνων είναι παιδιά».

Στο σημείο έσπευσαν περίπου 50 στρατιώτες για να συμμετάσχουν στις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις περίπου 30 άνθρωποι ήταν παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κολομβίας, Γκουστάβο Πέτρο, δεσμεύτηκε να παρέχει «όλη τη διαθέσιμη βοήθεια για την επαρχία Τσόκο για αυτή τη φρικτή τραγωδία».

Αξιωματούχος της κυβέρνησης δήλωσε χθες στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο δρόμος που συνδέει το Μεντεγίν με το Κουίμπντο έκλεισε προσωρινά λόγω των σοβαρών ζημιών που προκλήθηκαν από τις κατολισθήσεις.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της κατολίσθησης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This