Να φτιάξουν… σπιτικά drones για το στρατό προτρέπει τους πολίτες Ουκρανός Υπουργός!

DIY

Must Read

Ο Υπουργός Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Ουκρανίας Μιχάιλο Φέντοροβ, προέτρεψε το Σάββατο τους πολίτες της χώρας του να κατασκευάσουν και να συναρμολογήσουν drones για τον στρατό στο σπίτι, στο πλαίσιο του πρότζεκτ «People’s Drone»!

Όπως αναφέρει ο Ουκρανός Υπουργός, πίσω από το πρότζεκτ αυτό είναι η ΜΚΟ Victory Drones και οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν μάθημα μηχανικής, ώστε να μάθουν πώς να συναρμολογούν ένα drone FPV 7 ιντσών στο σπίτι τους.

Τα drones FPV είναι φθηνά στην κατασκευή και μπορούν να πετάξουν με ακρίβεια σε στόχους. Έχουν τη δυνατότητα να καταστρέψουν πολύ ακριβότερο στρατιωτικό εξοπλισμό. Τα drones είναι «game-changers» στον πόλεμο, σύμφωνα με τον Φεντόροβ.

Το μάθημα προσφέρει συνεδρίες Zoom με εκπαιδευτές, μια λίστα εξαρτημάτων και απαραίτητα εργαλεία και υλικά, για αγορά για την κατασκευή ενός FPV drone, καθώς και πρόσβαση σε μια κοινότητα μηχανικών που προσφέρουν συμβουλές και απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις.

Το συναρμολογημένο drone παραδίδεται στους εκπαιδευτές της Victory Drones για ποιοτικές δοκιμές και αν περάσουν, μεταφέρονται στον στρατό.

«Οι συμμετέχοντες στο μάθημα έχουν ήδη παραδώσει περισσότερα από 100 drones στον στρατό. Συνολικά, περισσότερο από το 80% από αυτά υποβλήθηκαν στους εκπαιδευτές της Victory Drones σε καλή κατάσταση λειτουργίας, ενώ τα υπόλοιπα χρειάστηκαν κάποιες προσαρμογές. Αυτό είναι ένα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας για πειραματική συναρμολόγηση», είπε ο Φεντόροβ.

Εξήγησε στην ανάρτησή του ότι κατά τη διάρκεια του πολέμου με τη Ρωσία, η ουκρανική κυβέρνηση άλλαξε τις πολιτικές για τους κατασκευαστές drones, αφαιρώντας τα προσκόμματα και δημιουργώντας πιο ευνοϊκές συνθήκες για αυτούς.

«Έδωσε μια ώθηση στη μαζική παραγωγή. Γι’ αυτό είπα ότι ένα εκατομμύριο drones fpv το χρόνο είναι ρεαλιστικός στόχος», έγραψε ο Φεντόροβ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This