Μυστήριο με Ελληνίδα που βρέθηκε αναίσθητη δίπλα σε νεκρό Νορβηγό στην Τουρκία

Τι αντίκρυσε ο θυρωρός μόλις άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος

Must Read

Υπόθεση θρίλερ εκτυλίσσεται στην Τουρκία, όπου μια 31χρονη Ελληνίδα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, δίπλα σε νεκρό άνδρα σε διαμέρισμα, στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο 52χρονος Έγκιλ Σκάρμπο με καταγωγή από τη  Νορβηγία βρέθηκε νεκρός, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε αναίσθητη η 31χρονη Ελληνίδα, Ε.Β.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε νοικιάσει το διαμέρισμα μόλις πριν από δύο ημέρες, ωστόσο ο θυρωρός της πολυκατοικίας, ο οποίος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους, δεν κατάφερε να τους εντοπίσει, με αποτέλεσμα να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη.

Ο θυρωρός χρησιμοποίησε το εφεδρικό κλειδί για να μπει στον χώρο και αντικρισε το ζευγάρι αναίσθητο μέσα στο διαμέρισμα. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος ήταν νεκρός, ενώ η 31χρονη μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Τα σώματά τους δεν είχαν κανένα σημάδι πάλης και οι αρχές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο, στο οποίο αναμένεται να ρίξει «φως» η νεκροψία που θα διενεργηθεί στη σορό του Νορβηγού.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This