Για τη διπλή επίθεση στο Τελ Αβίβ ανέλαβε την ευθύνη η Χαμάς

Μια γυναίκα νεκρή και 15 τραυματίες

Must Read

Διπλή επίθεση στη Ραανάνα στο Τελ Αβίβ το απόγευμα της Δευτέρας, που κόστιζε τη ζωή σε μία γυναίκα που την μαχαίρωσαν και 15 ακόμη άτομα τραυματίστηκαν.

Στη διπλή επίθεση συμμετείχαν ο Muhammad Zaidat, 44 ετών και ο Ahmed Zaidat, 24 ετών, που και οι δυο συνελήφθησαν σύμφωνα με τη Jerusalem Post.

Να σημειωθεί ότι ο ένας μαχαίρωσε τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της και ο άλλος ένα αυτοκίνητο και παρέσυρε πεζούς, έχοντας μάλιστα αλλάξει οχήματα τρεις φορές μετά τη σύγκρουση.

Ακόμη ένας 66χρονος άνδρας μαχαιρώθηκε επίσης σοβαρά, ενώ από τους 15 τραυματίες ένας 34χρονος άνδρας και ένα 16χρονο αγόρι που βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Την ανάληψη ευθύνης για τις δυο επιθέσεις ανέλαβε η Χαμάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This