Για συκοφαντική δυσφήμιση μήνυσε ο Μπενζεμά τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας

Μετά τη δήλωση του υπουργού για σχέσεις του με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα

Must Read

Μεγάλη βεντέτα άνοιξε στη Γαλλία ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών, Ζεράλ Νταρμανέν και τον γνωστό ποδοσφαιριστή Καρίμ Μπενζεμά, με τον δεύτερο να προχωρά σε μήνυση εναντίον του υπουργού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο ποδοσφαιριστής προχώρησε στη μήνυση μετά τη δήλωση του Νταρμανέν περί σχέσεων του Μπενζεμά με «εξτρεμιστές ισλαμιστές».

Ο Μπενζεμά δεν κρύβει ότι είναι πιστός μουσουλμάνος και συνδέθηκε ακόμη περισσότερο με τη θρησκεία του από τότε που πήγε στην αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας. Έχει όμως απασχολήσει πολλές φορές τα γαλλικά Μέσα με υποθέσεις που δεν αφορούν τις αθλητικές του επιδόσεις, με πιο γνωστή την υπόθεση εκβιασμού του συμπαίκτη του στην εθνική Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την έναρξη των ισραηλινών επιθέσεων έσπευσε να εκφράσει τη στήριξή του στους Παλαιστινίους, γράφοντας:

«Προσευχόμαστε όλοι για τους κατοίκους της Γάζας, θύματα για μία ακόμη φορά αυτών των άδικων βομβαρδισμών από τους οποίους δε γλυτώνουν ούτε γυναίκες ούτε παιδιά».

Δυο ημέρες μετά την ανάρτηση ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας δήλωσε: «Ο κύριος Μπενζεμά, όπως όλοι ξέρουμε έχει γνωστές σχέσεις με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα. Αντιμετωπίζουμε ένα ”τέρας” που είναι η Μουσουλμανική Αδερφότητα».

Ο Νταρμανάν και κατά το παρελθόν τον έχει κατηγορήσει γιατί ως παίκτης της εθνικής Γαλλίας δεν έψαλε τον εθνικό ύμνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This