Τραμπ: «Στα 77 είμαι πιο οξυδερκής απ’ ό,τι πριν 20 χρόνια»

Η «κόντρα» με την Χέιλι

Must Read

Ηχηρή απάντηση!

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι αισθάνεται «πιο οξυδερκής», από ό,τι ήταν πριν από 20 χρόνια, παίρνοντας ουσιαστικά θέση στις πρόσφατες επικρίσεις που δέχτηκε από την Νίκι Χέιλι! Η συνυποψήφιά του (για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές) αμφισβήτησε την πνευματική του διαύγεια, επιχειρώντας να επικαλεστεί λεκτικά λάθη του 77χρονου.

Σε συγκέντρωση στη Νεβάδα, ενόψει της ψηφοφορίας της 8ης Φεβρουαρίου και στο πλαίσιο της κούρσας για την ανάδειξη του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που θα αναμετρηθεί με τον Τζο Μπάιντεν, ο Τραμπ τόνισε ότι οι υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ θα πρέπει να υποβάλλονται σε γνωστική αξιολόγηση. Σήκωσε με αυτό τον τρόπο το γάντι που πέταξε η Χέιλι.

Έπειτα, το πινγκ πονγκ συνεχίστηκε με τον σχολιασμό της Χέιλι στην τοποθέτηση Τραμπ. Η Χέιλι σημείωσε, σε ομιλία της στη Νότια Καρολίνα, ότι εάν όντως ο Τραμπ ήθελε να υποβληθεί σε γνωστική αξιολόγηση δεν θα είχε πρόβλημα να αναμετρηθεί μαζί της σε ντιμπέιτ. Το οποίο ντιμπέιτ χαρακτήρισε ως «υπέρτατη δοκιμασία διανοητικής ικανότητας για κάθε υποψήφιο για την προεδρία».

Η Χέιλι βρήκε τις εξής αφορμές για να μιλήσει για τον Τραμπ. Σε ομιλία του στις 19 Ιανουαρίου ο Τραμπ μπέρδεψε τη Χέιλι, με την πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι. Σε άλλη στιγμή, είχε φευγαλέα αναφερθεί στον πρόεδρο… Ομπάμα. Σε αυτά «πάτησε» Χέιλι και θέλησε να βγει μπροστά, αλλά δεν υπολόγιζε πως ο 77χρονος Τραμπ θα της είχε έτοιμη απάντηση για όλα.

Μετά τις διαδοχικές νίκες του, εξάλλου, σε Άιοβα και Νιου Χάμσιρ και έχοντας βέβαιους τους 26 αντιπροσώπους στη Νεβάδα, ο Τραμπ έχει κλειδώσει την επικράτηση στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. Με την πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ να αρνείται να εγκαταλείψει την μονομαχία. «Ώρα να τελειώνουμε», είπε ο Τραμπ, αποκαλώντας «κοκορόμυαλη» την Χέιλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This