Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 14 μέρες η Κέιτ Μίντλετον – Οι φήμες για επιπλοκές μετά το χειρουργείο

Ανησυχία επικρατεί και για τον Κάρολο

Must Read

Στο σπίτι της επέστρεψε ύστερα από μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και 14 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε μαζί με τον σύζυγό της, Ουίλιαμ αναφέρει πως το ζευγάρι θέλει να ευχαριστήσει θερμά το προσωπικό της κλινικής London clinic που τις παρείχε την φροντίδα που χρειαζόταν.

Δείτε την ανακοίνωση:

Το Παλάτι του Κένσιγκτον, σε δική του ανακοίνωση, ανέφερε πως η υγεία της σημειώνει «πρόοδο».

«Η υγεία της κινδύνευσε»

Την στιγμή που το Παλάτι προτιμά να μην αναφέρει πολλά σχετικά με την χειρουργική επέμβαση της Κέιτ και την γενικότερη κατάσταση της υγείας της,  κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για την πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται να αποκάλυψε η εκπομπή Fiesta από το ισπανικό κανάλι Telecinco.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή η πριγκίπισσα παρουσίασε επιπλοκές μετά την επέμβαση και χρειάστηκε να διασωληνωθεί!

«Οι γιατροί χρειάστηκε να πάρουν δραστικές αποφάσεις εκείνη τη στιγμή εξαιτίας αυτών των επιπλοκών που προέκυψαν. Η απόφαση ήταν να την ρίξουν σε τεχνητό κώμα. Έπρεπε να την κρατήσουν διασωληνώσουν. Ήταν σοβαρές επιπλοκές που δεν τις περίμεναν γιατί η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη.

Αυτές οι επιπλοκές προκάλεσαν στιγμές έντασης μεταξύ της ιατρικής ομάδας για να αποφασίσουν αυτό που τελικά αποφασίστηκε: να προκαλέσουν τεχνητό κώμα. Αυτό που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω είναι αν αυτό ισχύει ακόμη, αν περίμεναν ένα δεκαπενθήμερο. 

Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στον βασιλικό οίκο ήταν αισθητή. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της. 

Το μόνο πράγμα που είναι πραγματικό γεγονός είναι το ανήσυχο βλέμμα στο πρόσωπο του συζύγου της. Αυτή είναι η μόνη εικόνα που έχουμε δει», είπαν στην εκπομπή.

Ανησυχία για τον Κάρολο

Την ίδια στιγμή, ανησυχία επικρατεί και για τον βασιλιά Κάρολο.

Η εγχείριση που έκανε για τον διογκωμένο προστάτη πήγε καλά και ήταν να περάσει μόλις δύο νύχτες στο νοσοκομείο (το ίδιο που νοσυλευόταν η Κέιτ).

Ωστόσο, παραμένει σε αυτό και δεν έχει πάρει ακόμα εξιτήριο.

Ο βασιλιάς της Αγγλίας θα έχει μια περίοδο ανάρρωσης μετά την επέμβαση η οποία μπορεί να φτάσει και τον ένα μήνα.

Στο πλευρό του βρίσκεται η βασίλισσα Καμίλλα, η οποία μέχρι στιγμής τον έχει επισκεφθεί τέσσερις φορές.

Δείτε επίσης:

Βρετανία: Επιτυχημένη η νέα επέμβαση στον Κάρολο – «Είναι μια χαρά» επιβεβαιώνει η Καμίλα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This