Πολεμική σύσκεψη στο Λευκό Οίκο – αναμένεται χτύπημα στην περιοχή

Must Read

Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Lloyd Austin και αρκετοί άλλοι αξιωματούχοι Άμυνας βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Λευκό Οίκο για έκτακτες συζητήσεις με τον Πρόεδρο Μπάιντεν σχετικά με τον Σχεδιασμό και τις Προετοιμασίες για σαρωτικά χτυπήματα κατά του Ιράν και των υποστηριζόμενων από το Ιράν ενόπλων πολιτοφυλακών, ως αντίποινα για την επίθεση με drone στο Βάσεις στη Συρία και την Ιορδανία που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 3 Αμερικανών Στρατιωτών.

Να σημειωθεί ότι ο αμερικανός υπουργός άμυνας νοσηλευόταν και εγκατέλειψε άρον – άρον το νοσοκομείο για να παρευρεθεί στη σύσκεψη.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες από την Συρία αλλά και το Ιράκ κάνουν λόγο για μεγάλη κινητοποίηση των πολιτοφυλακών που υποστηρίζονται από το Ιράν, με τις φήμες να θέλουν την εκκένωση στρατοπέδων και κρησφύγετων υπό το φόβο αμερικανικής επίθεσης.

Εχθές σας μεταδώσαμε ότι αεροσκάφη ιπτάμενου ανεφοδιασμού, τουλάχιστον πέντε, είχαν απογειωθεί από την Καλιφόρνια με κατεύθυνση ανατολικά.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα, είναι εξαιρετικά κρίσιμο όχι μόνο για την περιοχή, αλλά και την παγκόσμια ειρήνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This