Αθλητές στον Καναδά κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση

Η υπόθεση αφορά παίκτες του Χόκεϊ

Must Read

Νέες αποκαλύψεις στον Καναδά για σκάνδαλο σεξουαλικής επίθεσης από αθλητές!

Μετά τον Αλεξ Φόρμεντον, ακόμη τέσσερις παίκτες της Βορειοαμερικανικής Λίγκας του σπορ, Χόκεϊ επί Πάγου (NHL), κατηγορούνται από την καναδική αστυνομία, για σεξουαλική επίθεση, προς μέλη της εθνικής νεανίδων το 2018!

Τοπικά ΜΜΕ και δικηγόροι αναπαράγουν διαρκώς το θέμα, που έχει ανοίξει κύκλο ερευνών.

Με την σειρά του, το Γαλλικό πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), επιβεβαίωσε ότι οι Μάικλ ΜαΚλίοντ (New Jersey Devils), Κάρτερ Χαρτ (Philadelphia Flyers) και Καλ Φουτ (New Jersey Devils), είναι μεταξύ των αθλητών που κατηγορούνται για βιασμό. Ο τέταρτος παίκτης πείναι ο Ντίλον Νταμπ (Calgary Flames).

Συνολικά πάντως, οι κατηγορίες αγγίζουν οκτώ παίκτες, καθώς υπήρξε καταγγελία και από μια νεαρή γυναίκα. Οι επικεφαλής του χόκεϊ προσπάθησαν να συγκαλύψουν το ζήτημα, μπαίνοντας σε εμπιστευτικό διακανονισμό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με το φερόμενο ως θύμα!

Η αστυνομία έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου στις 5 Φεβρουαρίου για την σοβαρή αυτή υπόθεση, όπου θα αναλυθούν λεπτομέρειες και θα χυθεί άπλετο φως.

Τον Μάιο του 2022, η Καναδική Ομοσπονδία Χόκεϊ συγκλονίστηκε από αποκαλύψεις ότι ήθελε να κρύψει υποτιθέμενη υπόθεση ομαδικού βιασμού. Ο τότε πρόεδρος της Ομοσπονδίας παραιτήθηκε και η δημόσια χρηματοδότηση του αθλήματος ανεστάλη για 10 μήνες από την καναδική κυβέρνηση…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This