Επίσκεψη Πούτιν στην Τουρκία – Η Ουκρανία στην ατζέντα

Συνάντηση με Ερντογάν

Must Read

Αντίστροφη μέτρηση για την κρίσιμη συνάντηση!

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, θα συζητήσει κατ’ ιδίαν το θέμα της Ουκρανίας με τον Τούρκο ομόλογό του, Ταγίπ Ερντογάν, στην διάρκεια της επικείμενης επίσκεψής του στην Τουρκία. Την πληροφορία επιβεβαίωσε το πρακτορείο RIA, επικαλούμενο αναφορές από τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο ίδιος ο Πεσκόφ, ωστόσο, απέφυγε να δώσει την συγκεκριμένη ημερομηνία για την επίσκεψη Πούτιν στην Τουρκία. Ωστόσο, Τούρκος αξιωματούχος είπε μέσω του Reuters ότι το μίτινγκ θα πραγματοποιηθεί στις 12/2!

Ο αξιωματούχος τόνισε επίσης, σύμφωνα πηγές και πληροφορίες από το RIA, ότι η Τουρκία δέχεται πρωτοφανή πρέσινγκ από τους «Αγγλοσάξονες», για τις σχέσεις της με την Ρωσία. Αλλά, παράλληλα, πως η Άγκυρα προστατεύει την ανεξαρτησία της, όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά στις τοποθετήσεις του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This