Ρακούν βύθισε στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά και προκάλεσε χάος στο Τορόντο

Το νυκτόβιο θηλαστικό άγγιξε εξοπλισμό σε ηλεκτρικό σταθμό

Must Read

Χάος επικρἀτησε στο Τορόντο, την μεγαλύτερη πόλη του Καναδά, όταν ένα ρακούν προκάλεσε μπλακ άουτ και βύθισε στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Το νυκτόβιο θηλαστικό από περιέργεια άγγιξε εξοπλισμό σε ηλεκτρικό σταθμό και προκάλεσε την διακοπή ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με την εταιρεία Utility Hydro One, διακοπή ρεύματος υπήρξε σε ακτίνα περίπου 2 χλμ, από τον σταθμό CN Tower και στο κέντρο του Τορόντο άφησε 7.000 περίπου ανθρώπους στο σκοτάδι επί δύο και πλέον ώρες.

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν φωτεινοί σηματοδότες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης ενώ παγιδεύτηκαν άνθρωποι μέσα σε ανελκυστήρες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα και πυροσβέστες μετέβησαν για απεγκλωβισμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This