Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Κάρολος!

Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού

Must Read

Με καρκίνο διαγνώστηκε ο βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ, στην οποία, ωστόσο, δεν δίνονται διευκρινίσεις ούτε για τον τύπο, ούτε, φυσικά, για το στάδιο ή για την όποια πρόγνωση.

Σύμφωνα, πάντως, με την εν λόγω ανακοίνωση, αναφέρεται πως δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη, και ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε από τους γιατρούς κατά τη διάρκεια της θεραπείας στην οποία υπεβλήθη την περασμένη εβδομάδα, για να αντιμετωπίσει μια υπερπλασία του προστάτη.

Με βάση την ίδια ανακοίνωση, ο βασιλιάς Κάρολος έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, ενώ η δημόσια γνωστοποίηση του σοβαρού αυτού προβλήματος υγείας του, αποτέλεσε προσωπική του επιθυμία, με στόχο να μην υπάρξουν εικασίες. «Η Αυτού Μεγαλειότητα επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού, για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν προσβληθεί από καρκίνο», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του παλατιού.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τονίζουν ότι ο βασιλιάς «παραμένει απόλυτα θετικός όσον αφορά τη θεραπεία του και προσβλέπει στην επιστροφή του στα δημόσια καθήκοντα του το συντομότερο δυνατό». Επί του παρόντος θα αναβληθούν οι δημόσιες υποχρεώσεις του και αναμένεται ότι ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας (ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η βασίλισσα Καμίλα) θα τον αναπληρώσουν, κατά τη διάρκεια της θεραπείας του. Όσον αφορά στον πρίγκιπα Χάρι, ήδη επικοινώνησε με τον πατέρα του και ταξιδεύει εσπευσμένα στη Βρετανία.

Όπως μετέδωσε το BBC στο έκτακτο δελτίο του, η βασιλική οικογένεια και ο ίδιος ο Κάρολος σοκαρίστηκαν από τη διάγνωση, η οποία έγινε 17 μήνες μετά την ανάληψη των βασιλικών καθηκόντων του.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This