Στην Βρετανία ο Χάρι μετά την ανακοίνωση της ασθένειας του βασιλιά Καρόλου

Must Read

Στο Λονδίνο έφτασε την Τρίτη ο πρίγκιπας Χάρι για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του, μετά την ανακοίνωση ότι ο μονάρχης διαγνώσθηκε με καρκίνο. Ο δούκας του Σάσεξ βρίσκεται μόνος του στην Βρετανία για να δει τον βασιλιά Κάρολο καθώς η Μέγκαν Μαρκλ δεν τον συνόδευσε από την Καλιφόρνια.

Η επόμενη ημέρα στο παλάτι μετά τον «άγνωστο» καρκίνο του Καρόλου: Ποιος θα είναι ο διάδοχός του

Όπως γράφει η Telegraph, ο πρίγκιπας Χάρι, μικρότερος γιος του 75χρονου μονάρχη που έχει απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και ζει τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, έφτασε στο αεροδρόμιο του Χίθροου σήμερα το μεσημέρι με νυχτερινή πτήση. Αναμένεται να επισκεφθεί τον πατέρα του στην κατοικία του, στο Clarence House.

H δούκισσα του Σάσεξ εκτιμάται ότι παρέμεινε στην έπαυλή τους στο Μοντεσίτο με τα δύο του παιδιά, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών στην Καλιφόρνια.

 Ο βασιλιάς Κάρολος πιθανολογείται ότι ξεκουράζεται στο Clarence House εν όψει της έναρξης της θεραπείας του. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Χάρι θα μείνει στο κέντρο του Λονδίνου για να είναι κοντά στον Κάρολο ή στο Ουίνδσορ, στο άδειο Frogmore Cottage.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This