Η ανακοίνωση του Αμερικανού δημοσιογράφου Τάκερ Κάρλσον πριν από την συνέντευξη στον Πούτιν

Ο Λευκός Οίκος επιχείρησε δύο φορές να την μπλοκάρει

Must Read

Με τίτλο «Γιατί παίρνω συνέντευξη από τον Βλαντίμιρ Πούτιν» ο Τάκερ Κάρλσον εξηγεί  σε βίντεο που ανήρτησε στα social media τους λόγους που τον οδήγησαν να μιλήσει με τον πρόεδρο της Ρωσίας. Πρωτίστως, επισημαίνει ο Αμερικανός δημοσιογράφος, καθήκον του επαγγέλματὀς του είναι η ενημέρωση των πολιτών.

Και όμως, ο Τάκερ παίρνει συνέντευξη από τον Πούτιν!

Οι δηλώσεις του Κάρλσον

«Σήμερα είμαστε στην Μόσχα. Είμαστε εδώ για να πάρουμε συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν. Αρχικά, από την στιγμή που είναι η δουλειά μας, είμαστε στην δημοσιογραφία και καθήκον μας είναι να πληροφορούμε τον κόσμο. Δύο χρόνια πολέμου που αλλάζει ολόκληρο τον κόσμο.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν είναι πληροφορημένοι. Δεν έχουν καμία ιδέα πραγματικά για το τι συμβαίνει στην περιοχή, εδώ στην Ρωσία, 600 μίλια μακριά από την Ουκρανία. Αλλά πρέπει να γνωρίζουν, διότι πληρώνουν για τα περισσότερα που συμβαίνουν με πολλούς τρόπους.

Μπορεί να μην το αντιλαμβάνονται τελείως ακόμη, ωστόσο, ο πόλεμος στην Ουκρανία συνιστά ανθρωπιστική καταστροφή. Αυτό οδήγησε στον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων μιας ολόκληρης γενιάς νέων Ουκρανών και οδήγησε στην μείωση του πληθυσμού στην μεγαλύτερη χώρα της Ευρώπης.

Ο πόλεμος αυτός άλλαξε τις στρατιωτικές και εμπορικές συμμαχίες του πλανήτη. Και οι κυρώσεις που ακολούθησαν ανέτρεψαν την παγκόσμια Οικονομία. Η οικονομική τάξη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το σύστημα που εγγυόταν την ευημερία στην Δύση για περισσότερα απο 80 χρόνια, ταχέως καταρρέει και μαζί με αυτήν η κυριαρχία του αμερικανικού δολαρίου.

Αυτές δεν είναι μικρές αλλαγές. Αυτά είναι γεγονότα που αλλάζουν την Ιστορία. Θα καθορισουν τις ζωές των εγγονών μας. Ο περισσότερος κόσμος το κατανοεί πολύ καλά αυτό. Λοιπόν, βλέπουν τους εαυτούς τους να ρωτούν οποιονδήποτε στην Ασία και την Μέση Ανατολή πώς θα είναι το μέλλον. Εντούτοις, ο πληθυσμός των αγγλόφωνων χωρών δείχνουν να το αγνοούν σε μεγἀλο βαθμό. Νομίζουν ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει πραγματικά και το νομίζουν αυτό επειδή κανείς δεν τους είπε την αλήθεια.»

Ο Κάρλσον ξεκαθάρισε, επίσης:

  • Κανείς δεν πλήρωσε για το ταξίδι στην Μόσχα και όλα έγιναν από τα χρἠματα της ομάδας του
  • Ο Λευκός Οίκος επιχείρησε δύο φορές να μπλοκάρει την συνέντευξη με τον Πούτιν
  • Η συνέντευξη θα είναι διαθέσιμη δωρεάν, ολόκληρη και χωρίς επεξεργασία.

Πηγή φωτό: Print Screen

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This