Οργή σε ΗΠΑ και Ιταλία για την κάλυψη του CNN στο ομαδικό βιασμό κοριτσιού από μετανάστες

Must Read

Συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς και κύμα οργής ο ομαδικός βιασμός 13χρονου κοριτσιού στην Σικελία, με δράστες 7 μετανάστες από την βόρεια Αφρική.

Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοκαριστική, καθώς ο – επίσης ανήλικος – φίλος του κοριτσιού ξυλοκοπήθηκε άγρια και υποχρεώθηκε να παρακολουθεί το βιασμό χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Λάδι στη φωτιά όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, έρχεται να ρίξει ο τρόπος με τον οποίο το CNN κάλυψε το συγκεκριμένο φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με το γνωστό αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο, το κύριο πρόβλημα δεν είναι το έγκλημα και το μαρτύριο που πέρασε ένα κορίτσι στα χέρια βιαστών – καθαρμάτων, αλλά το ότι το συγκεκριμένο έγκλημα ρίχνει νερό στο μύλο της «ακροδεξιάς»!

Αν κρίνουμε από τα χιλιάδες οργισμένα σχόλια έπειτα από το συγκεκριμένο άρθρο, μάλλον το CNN με τέτοιες προσεγγίσεις ρίχνει νερό στο μύλο της ακροδεξιάς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This