Πράξη αγάπης από την Πυροσβεστική Λέσβου

Μητέρα και τα δύο παιδιά της διανυκτέρευσαν στα γραφεία της υπηρεσίας έπειτα από φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι τους

Must Read

Υπόδειγμα για την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους αποτελούν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λέσβου, οι οποίοι επιχείρησαν σε φωτιά που είχε ξεσπάσει σε σπίτι μονογονεϊκής οικογένειας και στη συνέχεια φιλοξένησαν τα μέλη της στα γραφεία του Σώματος, ώστε να διανυκτερεύσουν εκεί.

Ηταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της οικογένειας, που βρίσκεται επί της οδού Κυδωνιών, στην περιοχή Συνοικισμός, στη Μυτιλήνη. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, ενώ η μητέρα και τα δύο της παιδιά έσπευσαν να εκκενώσουν το σπίτι.

Λίγα λεπτά αργότερα οι πυροσβέστες κατάφεραν να οριοθετήσουν τις φλόγες, οι οποίες ωστόσο είχαν ήδη προλάβει να καταστρέψουν τους περισσότερους χώρους του σπιτιού.

Δεδομένου ότι δεν υπήρχε κάποιος συγγενής της οικογένειας κοντά στην πόλη, οι άνδρες της Πυροσβεστικής επέμειναν να οδηγήσουν τα μέλη της στα γραφεία του Σώματος προσωρινά, ώστε να κοιμηθούν εκεί, με την προοπτική να βρεθεί μία καλύτερη λύση για τη στέγασή τους, το πρωί, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

Ενεργοποιήθηκε ο δήμος

Πράγματι, χθες το πρωί ενημερώθηκε για το περιστατικό η αντιδήμαρχος Μυτιλήνης Εριφύλη Χιωτέλλη και σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον Δήμαρχο έσπευσαν να βρουν λύση για τη φιλοξενία της μητέρας και των δύο παιδιών της.

Ωστόσο, η γυναίκα ξεπέρασε το αρχικό σοκ και ενημέρωσε τον δήμο και τις Αρχές πως, για την ώρα, δεν χρειάζεται φιλοξενία. Συγκεκριμένα, τους εξήγησε πως προσωρινά εκείνη και τα παιδιά της πρόκειται να μείνουν σε συγγενείς τους, στην περιοχή του Πλωμαρίου.

Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, που κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι της οικογένειας, βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ ο δήμος διαβεβαίωσε τη γυναίκα πως θα παρέχει στήριξη σε εκείνη και στα τέκνα της, στην περίπτωση που τη χρειαστούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This