Μπουρλότο από το Κίεβο για τον θάνατο του Ναβάλνι!

Must Read

Το Κίεβο διαψεύδει τους ισχυρισμούς των υποστηρικτών του και κάνει λόγο για θρόμβωση, ως αιτία θανάτου του Ναβάλνι! Πρόκειται για μία απίστευτη εξέλιξη, καθώς το σύνολο των δυτικών ηγετών που στηρίζουν τον Ζελένσκι, έκαναν λόγω ανοιχτά για «δολοφονία».

Ο Kyrylo Budanov, επικεφαλής της Κεντρικής Διεύθυνσης Πληροφοριών (HUR) του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, δήλωσε ότι ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι πέθανε από θρόμβωση!

«Μπορεί να σας απογοητεύσω, αλλά από όσο γνωρίζουμε, πέθανε πράγματι ως αποτέλεσμα θρόμβωσης. Και αυτό έχει λίγο πολύ επιβεβαιωθεί», είπε ο Μπουντάνοφ στους δημοσιογράφους στο περιθώριο του φόρουμ  «Ουκρανία, Έτος 2024» την Κυριακή.

«Αυτό το συμπέρασμα δεν προήλθε από το Διαδίκτυο, αλλά, δυστυχώς, από «φυσική» [αυτοψία εννοεί προφανώς]».

Το ουκρανικό δημοσίευμα διαψεύδει τους δυτικούς ισχυρισμούς για τον θάνατο του Ναβάλνι

Νωρίτερα, η ομάδα του Ναβάλνι ανέφερε ότι το σώμα του παραδόθηκε τελικά στη μητέρα του, Λιουντμίλα Ναβάλναγια, μετά από περισσότερο από μία εβδομάδα από τον θάνατό του.

Ο Ναβάλνι, ο πιο εξέχων επικριτής του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, πέθανε στις 16 Φεβρουαρίου σε μια από τις πιο σκληρές φυλακές της Ρωσίας στη βόρεια Σιβηρία.

Εξέτιε ποινή κάθειρξης 19 ετών με κατηγορίες που κατήγγειλαν οι επικριτές του Πούτιν ως πολιτική ανταπόδοση για τη δράση του στην αντιπολίτευση.

«Το σώμα του Αλεξέι παραδόθηκε στη μητέρα του», είπε ο εκπρόσωπος της ομάδας του Ναβάλνι, Κίρα Γιαρμίς στο X, πρώην Twitter.

«Ευχαριστώ πολύ όλους όσους το ζήτησαν μαζί μας».

Για μια εβδομάδα, Ρώσοι αξιωματούχοι αρνούνταν να δώσουν στη Λιουντμίλα Ναβάλναγια την επιμέλεια του σώματος του γιου της.

Είχε ταξιδέψει στην πόλη Salekhard στην περιοχή Yamalo-Nenets, τον πλησιέστερο οικισμό στην αποικία της φυλακής όπου πέθανε ο Navalny, για να το ανακτήσει.

Η ομάδα του έχει ήδη υποστηρίξει ότι το Κρεμλίνο προσπαθούσε να εμποδίσει μια δημόσια κηδεία, η οποία θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένδειξη υποστήριξης για το κίνημα του Ναβάλνι και την αντίθεσή του στον Πούτιν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This