Αποτροπιασμός στην Βιέννη: 17 αλλοδαποί κακοποιούσαν σεξουαλικά 12χρονη και κατέγραφαν τις φρικώδεις πράξεις

Από φόβο το κορίτσι δεν αποκάλυπτε όσα βίωνε

Must Read

Για κατά συρροή βιασμούς ενός κοριτσιού 12 ετών κατηγορούνται 17 νεαροί αλλοδαποί στην Αυστρία. «Πολλές φορές την εβδομάδα επί πολλούς μήνες» κακοποιούσαν σεξουαλικά την ανήλικη και κατέγραφαν τις φρικώδεις πρἀξεις τους σε βίντεο ή φωτογραφίες.

Σε μια φτωχή συνοικία στα νότια της Βιέννης, «μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουνίου του 2023, στις σκάλες, τις τουαλέτες, σε έναν χώρο στάθμευσης, σε ξενοδοχείο ή στα σπίτια των αυτουργών» την βίαζαν δήλωσε αξιωματικός της Αστυνομίας.

Οι κατηγορούμενοι, στην πλειονότητά τους ανήλικοι, είναι συριακής, τουρκικής, ιταλικής, βουλγαρικής και σερβικής καταγωγής. Δύο είναι κάτω των 14 ετών και δεν θεωρούνται ποινικά υπεύθυνοι. Σχεδόν όλοι ήταν γνώριμοι στις Αρχές για άλλες παρανομίες. Πλέον, κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα και παραγωγή πορνογραφικού υλικού σε βάρος ανηλίκου.

Δεκατρείς οδηγήθηκαν στον ανακριτή και αρνούνται εν μέρει τα γεγονότα.

Μέσω social media οι φερόμενοι ως δράστες μοιράστηκαν βίντεο με τις πράξεις τους ενώ ένας εξ αυτών απείλησε να δημοσιεύσει τις εικόνες εάν το θύμα αρνούνταν να πάει μαζί του. 

Από φόβο το κορίτσι δεν αποκάλυπτε όσα βίωνε προτού τα εκμυστηρευτεί, τον περασμένο Οκτώβριο στην μητέρα της, η οποία κατέθεσε μήνυση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This