Βίασαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν εικοσάχρονη μητέρα!

Οι διεστραμμένοι δράστες τήν πέταξαν σε μια παράνομη χωματερή με το όνομα «ο δρόμος του νεκρού»

Must Read

Συγκλονίζεται από ένα φρικτό έγκλημα η πολιτεία της Αλαμπάμα. Μητέρα βασανίστηκε και εξαναγκάστηκε σε ασελγείς πράξεις από τέσσερις άνδρες και τέσσερις γυναίκες πριν εκτελεστεί με πυροβολισμό στο κεφάλι!

Η Μαόνι Τζάκσον πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της σε διαμέρισμα στο Μπέρμιγχαμ. Οι αδίστακτοι δράστες αφού τής πέρασαν χειροπέδες, τήν έγδυσαν και τήν ξυλοκόπησαν άγρια, τήν εξανάγκασαν σε διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις υπό την απειλή όπλου. Μάλιστα, στις 8 το πρωί της 25ης Φεβρουαρίου, η Τζάκσον έστειλε μήνυμα σε μέλη της οικογένειας ότι την κρατούνταν όμηρο. Σκοτώθηκε αμέσως μετά και το σώμα της πετάχτηκε σε μια παράνομη χωματερή που ονομάζεται «Ο δρόμος του νεκρού». Βίντεο δείχνει την Τζάκσον να την πατάνε και να την φτύνουν πριν τη σύρουν από τα μαλλιά γυμνή προς το πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου. Στη συνέχεια βασανίστηκε και κινηματογραφήθηκε από τους κακοποιούς. Οι Giovonnie Clapp, Blair Green, Teja Lewis, Sinya McCall και Airana Robinson κατηγορήθηκαν για φόνο σε βαθμό κακουργήματος, απαγωγή πρώτου βαθμού και σοδομισμό πρώτου βαθμού.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This