Συλλήψεις τζιχαντιστών στη Σουηδία για ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια!

Τέσσερις συλλήψεις τρομοκρατών σε προάστιο της σουηδικής πρωτεύουσας

Must Read

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησαν σήμερα οι σουηδικές Αρχές στη Στοκχόλμη, μετά από πληροφορίες για σχεδιασμένη τρομοκρατική επίθεση.

Όπως δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters εκπρόσωπος της σουηδικής υπηρεσίας ασφαλείας (SÄPO), εδώ και καιρό υπήρχαν πληροφορίες περί ύπαρξης οργανωμένου τζιχαντιστικού πυρήνα στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, ο οποίος προετοίμαζε ένοπλη τρομοκρατική επίθεση, ενώ ισχυρίζεται ότι υπάρχουν δεσμοί με «το οργανωμένο έγκλημα» και διερευνώνται επίσης διασυνδέσεις με «την τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος». Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπεισήλθε σε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το πώς φέρονται να συνδέονται οι τέσσερις ύποπτοι με το Ισλαμικό Κράτος, την ταυτότητά τους ή τη φύση της σχεδιαζόμενης επίθεσης.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι οι συλλήψεις, πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Στοκχόλμης, κατόπιν μακράς έρευνας που προηγήθηκε, ενώ νωρίτερα, σουηδικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση διεξήχθη στο προάστιο Τίρεσο της πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This