NASA: Aναζητά αστροναύτες έναντι αδράς αμοιβής

Οι θέσεις... άνοιξαν

Must Read

Έπειτα από τέσσερα χρόνια η NASA, για πρώτη φορά, αναζητά… υποψήφιους αστροναύτες για τις επόμενες αποστολές της Artemis στη Σελήνη και στον Άρη!

Η Αμερικανική Υπηρεσία διαστήματος έβγαλε ήδη αγγελία με τίτλο «Το Σύμπαν σάς καλεί», στην οποία καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση…

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις κι απαιτήσεις εκπαίδευσης αλλά και εξειδικευμένης εμπειρίας. Να έχουν εργαστεί ως πιλότοι, γιατροί ή μηχανικοί. Η πλατφόρμα έχει ανοίξει, ενώ η προθεσμία λήγει στις 2 Απριλίου. Οπότε όσοι πιστοί, σπεύσατε…

Οι υποψήφιοι αστροναύτες θα περάσουν κοντά στα δύο χρόνια εκπαίδευσης σε βασικές δεξιότητες: διαστημικός περίπατος, ρομποτική και ομαδική εργασία. Η θέση εργασίας, σημειωτέον, εδρεύει στο Χιούστον των ΗΠΑ και η αμοιβή ανέρχεται σε 152.000 δολάρια ετησίως, ενώ απαιτεί εκτεταμένα ταξίδια, όπως είναι λογικό.

Να τονιστεί πως ο αρχικός μισθός για έναν υποψήφιο αστροναύτη βρίσκεται μεταξύ των δύο υψηλότερων μισθολογικών επιπέδων για ομοσπονδιακές θέσεις εργασίας στην περιοχή του Χιούστον! Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρει το FederalPay.org, ιστότοπος που χρησιμοποιείται από τους πολιτικούς υπαλλήλους.

Το 2020, η NASA εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν ένα εύρος μισθών που κυμαινόταν από 105.000 δολάρια και έφτανε έως τις 161.000 δολάρια για τους υποψήφιους αστροναύτες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This