Ο Ερντογάν τον… χαβά του – «Στην Σμύρνη ρίξαμε τον εχθρό στην θάλασσα»

Σε κάθε ευκαιρία θυμίζει τις πραγματικές του προθέσεις και διεκδικήσεις

Must Read

Σε ένα προεκλογικό παραλήρημα την Κυριακή στην Σμύρνη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανήλθε στις προκλητικές δηλώσεις απέναντι στην Ελλάδα, εκθέτοντας για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της Τουρκίας ουδέποτε εγκατέλειψε την επιθετική ρητορική και σε κάθε ευκαιρία θυμίζει τις πραγματικές του προθέσεις και διεκδικήσεις.

«Ρίξαμε τον εχθρό στην θάλασσα» τόνισε από μικροφώνου στην συγκέντρωση για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές στην γείτονα.

Η συνηγορία είναι συνενοχή

«Η Σμύρνη, η πόλη της νίκης του Πολέμου της Ανεξαρτησίας, η πόλη έμπνευσης της εθνικής οικονομίας, η πύλη της αφθονίας της Ανατολίας, το μαργαριτάρι του Αιγαίου… Σας ευχαριστώ, Σμύρνη!» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Στην ομιλία του για την ενίσχυση των υποψηφίων που στηρίζει, ο Ερντογάν έκανε αναδρομή στο παρελθόν και αναφέρθηκε με οίηση στον «αγώνα ανεξαρτησίας κατά των Ελλήνων» λέγοντας: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για άλλη μια φορά μαζί σας σήμερα στην Σμύρνη, την πόλη της νίκης στον εθνικό αγώνα και την πύλη της Ανατολίας. Κοντεύουμε να επουλώσουμε τις πληγές της Σμύρνης, που διώχνοντας τον εχθρό στην θάλασσα, σκόρπισε όχι μόνο τα μαύρα σύννεφα πάνω από το κεφάλι της αλλά και τις προδοτικές φιλοδοξίες για την ανεξαρτησία της πατρίδας. Απελευθερώθηκε από τον εχθρό πριν από έναν αιώνα, αλλά δεν μπόρεσε να απαλλαγεί από τους εχθρούς των έργων και των υπηρεσιών εδώ και πολύ καιρό».

Πηγή φωτό: Twitter Ερντογάν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This