Εξοργισμένος ο Ίλον Μασκ με την επιχείρηση… ολικής λογοκρισίας – Η ανάρτηση στο X

Αφορμή ο νόμος για την απαγόρευση της εφαρμογής TikTok

Must Read

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Ίλον Μασκ, μέσα από μία εξοργισμένη ανάρτηση που έκανε στο X (πρώην Twitter), επισημαίνοντας πως επιχειρείται ολική λογοκρισία, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται γύρω από την δημοφιλή πλατφόρμα TikTok.

Ο μεγιστάνας υποστηρίζει πως ο νόμος της κυβέρνησης Μπάιντεν δεν αφορά μόνο στην απαγόρευση του TikTok, ενώ κάνει λόγο για κυβερνητικό έλεγχο. Μάλιστα, «καρφίτσωσε» στο προφίλ του την εν λόγω ανάρτηση, σε μία προσπάθεια να «ταρακουνήσει» τους ακολούθους του.

«Αυτός ο νόμος δεν αφορά μόνο το TikTok, αφορά τη λογοκρισία και τον κυβερνητικό έλεγχο! Αν επρόκειτο μόνο για το TikTok, θα επικαλούνταν μόνο τον ”ξένο έλεγχο” ως ζήτημα, αλλά δεν το κάνουν» αναφέρει χαρακτηριστικά, παραθέτοντας μήνυση του Ρεπουμπλικανού Τόμας Μάσι, ο οποίος είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

«Η λεγόμενη απαγόρευση του TikTok είναι ένας δούρειος ίππος. Ο Πρόεδρος θα έχει την εξουσία να απαγορεύει ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ, όχι μόνο Εφαρμογές. Το άτομο που παραβιάζει τον νέο νόμο θεωρείται ότι είναι η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ των ΗΠΑ (ή υπεράκτια) ή το App Store και όχι ο ‘’ξένος αντίπαλος’’» υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο Τόμας Μάσι, σε ανάρτησή του στο X.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This