Αποτροπιασμὀς στις ΗΠΑ: Μάνα και πατριός βίαζαν 15χρονη «για καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες»

Η έφηβη από το Πρόβο κάλεσε την Αστυνομία και τους κατήγγειλε

Must Read

Μητέρα και ο σύντροφός της συνελήφθησαν στην Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης με το εξοργιστικό πρόσχημα ότι είναι «ασφαλέστερο»  να έχει η έφηβη ερωτικές εμπειρίες μαζί τους παρά με «αγνώστους»!

Ο πατριός και η μητέρα της ανήλικης φυλακίστηκαν με τις κατηγορίες της βίαιης σεξουαλικής κακοποίησης, βίαιου σοδομισμού και βιασμού με αντικείμενο.

Η έφηβη από το Πρόβο της αμερικανικής Πολιτείας κάλεσε την Αστυνομία την περασμένη Πέμπτη και κατήγγειλε: «ο πατριός μου με βίαζε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο». Το ζευγάρι παραδέχθηκε ότι συμμετείχαν σε σεξουαλικές δραστηριότητες με την 15χρονη για αυτό το διάστημα και πλἐον. 

«(Ο πατριός) εξήγησε ότι πριν από ένα χρόνο αυτός και η μητέρα του θύματος έμαθαν ότι το θύμα ήθελε να συναντά και να κάνει σεξ με αγνώστους. (Είπε) ότι μαζί με την σύζυγό του αποφάσισαν ότι η διδασκαλία του θύματος σχετικά με το σεξ και η συμμετοχή σε σεξουαλικές πράξεις με το θύμα θα ήταν ασφαλέστερη γι’ αυτήν από το να κάνει σεξ με αγνώστους» αναφέρεται στην ένορκη κατάθεση.

Μητέρα και θετός πατέρας ενδέχεται να αντιμετωπίσουν πρόσθετες κατηγορίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This