Άγριος ξυλοδαρμός έφηβης από συνομήλική της στις ΗΠΑ – Σοκαριστικό βίντεο

Δέχεται απανανωτά χτυπήματα και της κοπανάνε το κεφάλι στο πεζοδρόμιο!

Must Read

Συγκλονίζει η βιαιότητα και η αναλγησία 15χρονης στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία ξυλοκόπησε άγρια έφηβη και συνελήφθη. Το άτυχο κορίτσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και η δράστης ενδέχεται να δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Στο σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου η έφηβη δέχεται απανανωτά χτυπήματα και της κοπανάνε το κεφάλι στο πεζοδρόμιο! Στην συνέχεια, διακρίνεται να έχει σπασμούς. Μετά την δημοσιοποίηση του βιντεοληπτικού υλικού, ο εισαγγελέας της Πολιτείας ζήτησε η συλληφθείσα να δικαστεί ως ενήλικη.

«Αυτή η μοχθηρή και χωρίς κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή πράξη δεν έχει καμία θέση ούτε στο Μιζούρι ούτε πουθενά. Προσεύχομαι για το θύμα. Η εγκληματίας πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ενήλικη. Εάν το θύμα πεθάνει, η κατηγορία πρέπει να γίνει ανθρωποκτονία» έγραψε στο Χ ο εισαγγελέας Άντριου Μπέιλι.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This