Σε γύρισμα βίντεο με ακραίες καταστάσεις έχασε την ζωή του ο TikToker Tzane!

Τι αναφέρει ένας άλλος Tik Toker

Must Read

Ανατριχιαστικές είναι οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως από τον ξαφνικό θάνατο του διάσημου στην πλατφόρμα TikTok Tzane ο οποίος είχε χιλιάδες ακόλουθους και τα βίντεο του είχαν χιλιάδες θεάσεις.

Ο Tik Toker έχασε την ζωή του στην Ιταλία κατά τη διάρκεια ταξιδιού που είχε πάει μαζί με φίλους του.

Δείτε βίντεο:




Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Live News ένας άλλος Tik Toker o οποίος θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, μια παρέα από τέσσερις φίλους είχαν πάει στο εγκαταλελειμμένο χωριό Roghundi Vecchio προκειμένου να το εξερευνήσουν και να κάνουν ένα γύρισμα. Μαζί τους ήταν και ένα άτομο που θα κινηματογραφούσε.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως το βίντεο που θα γύριζαν είχε θέμα «πόσο ακραίος μπορείς να γίνεις;» που «πουλάει» στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Tik Toker ανέφερε πως το μοιραίο έγινε την ώρα του γυρίσματος. Ο νεαρός έπεσε από ένα μπαλκόνι χωρίς κάγκελα με αποτέλεσμα να φύγει από την ζωή.

«Τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά. Το θέμα είναι να μην διακινδυνεύουν τις ζωές τους και οι ίδιοι και αυτοί που τους βλέπουν», είπε ο ίδιος.

Το χωριό είχε καταστραφεί από σεισμούς και πλημμύρες το 1783 και εγκαταλείφθηκε σταδιακά μέχρι το 1971. Από τότε θεωρείται ακατοίκητη πόλη.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Σοκ! Σκοτώθηκε στην Ιταλία ο γνωστός Έλληνας TikToker Tzane!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This