Ξεσπάθωσε η Μαρία Ζαχάροβα για την υπόθεση της Κέιτ Μίντλετον

Must Read

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε στα βρετανικά ΜΜΕ αλλά και την βρετανική κυβέρνηση η σιδηρά κυρία του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών, με αφορμή την πλάτη φωτογραφία που έδωσε το παλάτι στη δημοσιότητα.

Η Μαρία Ζαχάροβα δεν δίστασε να παραλληλίσει την εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον με τους ισχυρισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου για την σκοτεινή δράση του Κρεμλίνου αναφορικά με δηλητηριάσεις πολιτικών αντιπάλων.

Έγραψε συγκεκριμένα η Μαρία Ζαχάροβα:

«Όλο το Ηνωμένο Βασίλειο αναζητά την εξαφανισμένη πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον. Η οποία δεν έχει εμφανιστεί δημόσια για περισσότερους από 2 μήνες.

Φαίνεται, όπως ανέφερε το παλάτι του Κένσινγκτον, ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο. Τότε όλα κατέρρευσαν εν μέσω του παραδοσιακού βρετανικού ταμπλόιντ Sabbath, που σημαίνει ένα πράγμα: κανείς δεν πρόκειται να πει την αλήθεια. Άλλωστε όλοι θυμόμαστε καλά την ιστορία της Νταϊάνα.

Γενικά, μόνο το Novichok και το «χέρι της Μόσχας» βρίσκονται γρήγορα στο Λονδίνο. Αυτή η αναζήτηση διαρκεί 2-3 ημέρες. Αλλά ό,τι πρέπει να «δεν βρεθεί» αναζητείται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πιο πολύ μου άρεσε η ψεύτικη φωτογραφία της Κέιτ και των ζωγραφισμένων παιδιών της, που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα το Παλάτι του Κένσινγκτον και έστειλε στα ΜΜΕ με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας και μετά από ένα άγριο σκάνδαλο, την απέσυρε από την κυκλοφορία. Όπως σημειώνει το Reuters, η εικόνα δεν έχει ελεγχθεί για συμμόρφωση με τα εσωτερικά πρότυπα. Με ανθρώπινους όρους, αυτό σημαίνει ότι η πλαστογραφία αποκαλύφθηκε από το κοινό και την επόμενη φορά η βασιλική οικογένεια θα την παραποιήσει με υψηλή ποιότητα. Και κανείς δεν θα αμφιβάλλει ότι πρόκειται για την πιστότητα της φωτογραφίας.

Θα δώσω συμβουλές στους εξαπατημένους Βρετανούς: Αν θέλετε να βρείτε την πριγκίπισσα, προσλάβετε τους περιπλανώμενους ερευνητές Maria Pevchikh, Hristo Grozeva και Bellingcat, οι οποίοι βρίσκονται στη Βρετανία. Τι; Βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα από τη Βρετανία; Δεν τους κοστίζει τίποτα να βρουν ένα βασιλικό πρόσωπο κάτω από τη μύτη τους. Νομίζω, αν κρίνω από τον σημερινό ρυθμό, θα τα καταφέρουν μέχρι το Σάββατο. Ίσως τελικά οι Σκριπάλ ανακαλυφθούν κάπου εκεί έξω, δίπλα στην Κέιτ»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This