Αμφισβητούν το βίντεο με την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στην Βρετανία – Τι λέει ο άντρας που το τράβηξε

Οι θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν

Must Read

Έντονες είναι οι αμφιβολίες που επικρατούν στην Μεγάλη Βρετανία μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο που απεικονίζει την Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείριση στην κοιλιά και ενώ οι φήμες οργιάζουν σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Αρκετοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως στο βίντεο δεν απεικονίζεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας αλλά μια σωσίας της!

Δείτε το βίντεο:




Την ίδια στιγμή, ο Νέλσον Σίλβα ο οποίος τράβηξε το συγκεκριμένο βίντεο αντιδρά τονίζοντας πως είδε όντως την Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ο 40χρονος μηχανικός και πατέρας ενός παιδιού αγνοεί τις θεωρίες συνωμοσίες σχετικά με την σωσία της Κέιτ. Συγκεκριμένα, πολλοί υποστηρίζουν πως η γυναίκα στο βίντεο είναι πιο ψηλή από την πριγκίπισσα και ότι έχει διαφορετικά μάτια. Παράλληλα, λένε ότι η Κέιτ δεν θα μπορούσε να κουβαλά μια σακούλα με ψώνια την στιγμή που έχει χειρουργηθεί πρόσφατα!

«Δεν είμαι τόσο σοκαρισμένος που συνεχίζονται αυτά τα σχόλια, απλώς έχω μπερδευτεί πώς ακριβώς μπορούν να έχουν βάση. Αυτό είναι ένα βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα εκείνη και τον Ουίλιαμ. Τους είδα με τα μάτια μου. Ήταν και οι δύο εντελώς χαλαροί. Μπορούν κάποιοι να ισχυριστούν ότι ”έστησα” αυτό το βίντεο; Ότι έβαλα μια ψεύτικη Κέιτ; Είναι γελοίο», λέει ο Σίλβα στην εφημερίδα Sun.




Και συνεχίζει:

«Είχα περίπου 40 λεπτά στη διάθεσή μου κι έτσι αποφάσισα να κάνω κάποιες αγορές. Μπήκα στο μαγαζί και στην αρχή παρατήρησα τις φιγούρες τους, στέκονταν κοντά στον πάγκο με τα ψωμιά. Τότε είδα την Κέιτ να γυρίζει ελαφρά το κεφάλι της και είπα: ”Α, την ξέρω”. Πήγαν στο τμήμα με τα κρέατα και στάθηκα πίσω τους. Μιλούσαν με το προσωπικό και γελούσαν. Δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν, αλλά το προσωπικό έδειχνε έκπληκτο.

Όλοι εκεί μέσα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Ήταν πραγματικά μια ωραία ατμόσφαιρα. Πήγα στο αυτοκίνητο και αποφάσισα να τραβήξω ένα βίντεο για να το μοιραστώ με την οικογένειά μου στην Πορτογαλία στέλνοντάς τους στο WhatsApp», λέει ο Νέλσον Σίλβα.

Δείτε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Επιχείρησαν να κλέψουν τον ιατρικό της φάκελο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This