Φλόριντα: Ζευγάρι μεθυσμένων 27χρονων αφήνει τα παιδιά τους στο… θεό!

Ευτυχώς τα παιδιά βρέθηκαν μετά από λίγη ώρα

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Φλόριντα, όταν αστυνομικοί ξύπνησαν ένα ζευγάρι μεθυσμένων αστυνομικών στην παραλία και συνειδητοποίησαν ότι τα παιδιά τους… είναι άφαντα!

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για ένα ζευγάρι με καταγωγή από τη Τζόρτζια, οι οποίοι φέρονται να μέθυσαν και να αποκοιμήθηκαν στην παραλία, αφήνοντας χωρίς επίβλεψη τα δύο μικρά παιδιά τους, ηλικίας πέντε και επτά ετών.

Μάλιστα, στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα,  ο άνδρας και η γυναίκα εμφανίζονται να κοιμούνται αγκαλιασμένοι όταν φτάνουν στο σημείο οι αστυνομικοί, που προσπαθούν να τους ξυπνήσουν φωνάζοντας πάνω από τα κεφάλια τους και σκουντώντας τους, με μία αστυνομικό να φωνάζει στο βίντεο που δημοσίευσε το Fox35: «Είμαστε από το γραφείο του Σερίφη! Ξυπνήστε!».

Ευτυχώς, όπως έγινε γνωστό, τα δύο μικρά παιδιά του ζευγαριού, που είχαν απομακρυνθεί από τους μεθυσμένους γονείς τους ενώ εκείνοι κοιμόντουσαν, εντοπίστηκαν σώα και αβλαβή στην πισίνα του ξενοδοχείου τους που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, ενώ σχολιάζοντας τη σύλληψη, ο Σερίφης της Κομητείας Βολούσια, είπε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι γονείς: «Διάβαζα την αναφορά των αστυνομικών και σκεφτόμουν ότι κάποιος μου κάνει πλάκα», όπως είπε στο Fox 35.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This