Πλάνα από ελικόπτερο με την καταστροφή στο Crocus City Hall – Το χρονικό της φρίκης

Must Read

Το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη το Crocus City Hall, το συναυλιακό κέντρο στα περίχωρα της Μόσχας, αναδεικνύει νέο βίντεο λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση. Ένοπλοι σκόρπισαν τον θάνατο σε εκατοντάδες ανθρώπους στην Ρωσία που βρίσκονταν στο κτήριο το βράδυ της Παρασκευής, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Όπως δείχνουν νέα πλάνα από ελικόπτερο, έχει διαλυθεί εντελώς.

Το χρονικό του μακελειού

Τέσσερις άνδρες οπλισμένοι με Kalashnikov έφτασαν στο Crocus City Hall περίπου στις 19:40 (τοπική ώρα) με ένα μίνιβαν. Περπάτησαν προς τους ανιχνευτές μετάλλων πυροβολώντας εξ επαφής με τα αυτόματα όπλα τους τρομοκρατημένους πολίτες, οι οποίοι έπεσαν ουρλιάζοντας στο έδαφος μέσα σε βροχή από σφαίρες.




Τα ρωσικά ΜΜΕ μετέδωσαν τις πρώτες πληροφορίες στις 20:15 για την τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών στο Κρανσνογκόρσκ, στα βορειοδυτικά περίχωρα της ρωσικής πρωτεύουσας.




 

Η ερευνητική επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε πως ο απολογισμός των νεκρών ανήλθε σε 133, ωστόσο, η Μαργκαρίτα Σιμόνιαν, από την κρατική τηλεόραση και επικεφαλής του Russia Today έκανε λόγο για 143 νεκρούς.

H Ουκρανία αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με το αιματοκύλισμα. Μέσω του συμβούλου του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Μιχαήλο Ποντόλιακ, το Κίεβο δηλώνει ότι δεν εμπλέκεται στο επεισόδιο.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This