Σάλος με πρώην άσο των γηπέδων – Έμαθε μετά από χρόνια ότι τα παιδιά δεν είναι δικά του

Σκάνδαλο με παλαίμαχο διεθνή στο προσκήνιο

Must Read

Σκάνδαλο μεγατόνων έχει ξεσπάσει στο Καμερούν με πρωταγωνιστή τον πρώην άσο των Ρεάλ, Τσέλσι Γκέρεμι Ντζίταπ.

Ο πρώην παίκτης μάλιστα πριν από περίπου 14 χρόνια πέρασε και από την Λάρισα, τότε του Πηλαδάκη.

Έχοντας καταγράψει σπουδαία καριέρα με τις φανέλες των Ρεάλ, Τσέλσι και Νιούκαστλ, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, πρόσφατα έμαθε μετά από χρόνια γάμου, ότι τα παιδιά που μεγάλωσαν με την σύζυγό του, δεν είναι δικά του! Μία απίστευτη ιστορία…

Ο 45χρονος σήμερα Γκέρεμι, το 2012 παντρεύτηκε την Τουκάμ Φότσο, με την οποία το 2008 απέκτησαν δίδυμα αγόρια, όμως όπως αποδείχθηκε, ο Αφρικανός σταρ ζούσε σε μια πλάνη, αφού έμαθε ότι τα παιδιά δεν είναι δικά του. Με τον ίδιο να καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

Ο παλαίμαχος στην αίτηση διαζυγίου, αναφέρει με λεπτομέρειες:

«Μπορεί τις πρώτες ημέρες του γάμου μας η σύζυγος μου να ήταν γεμάτη καλοσύνη και αγάπη, ωστόσο από την πρώτη στιγμή μου έλεγε ψέματα για τα πάντα με αποκορύφωμα το ότι μου παρουσίασε τα δίδυμα παιδιά που γεννήθηκαν στις 5 Ιουνίου 2008 ως δικά μου…

Μετά από δική μου επιμονή διενεργήσαμε τεστ dna το οποίο επιβεβαίωσε ότι τα παιδιά ήταν του πρώην συντρόφου της συζύγου μου με τον οποίο είχε ήδη αποκτήσει νωρίτερα μια κόρη και προφανώς συνέχισε να διατηρεί σχέση! Παρόλα αυτά κι ενώ μεγάλωσα τα παιδιά σαν πραγματικός πατέρας με έπεισε να τους επιτρέπω να βλέπουν τακτικά τον νόμιμο και βιολογικό τους πατέρα.

Η Τουκάμ μετατράπηκε σε μια αυτάρεσκη και εριστική σύζυγο καθώς δεν μου επέτρεπε να κοιμόμαστε μαζί κλειδώνοντας την κρεβατοκάμαρα για να μην έχουμε την παραμικρή σεξουαλική επαφή, με αποτέλεσμα να είμαι υποχρεωμένος να κοιμηθώ σε άλλα δωμάτια του σπιτιού! Μάλιστα αναγκάστηκα να μετακομίσω σε άλλο σπίτι, όταν η κόρη της με απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία εάν εμφανιστώ ξανά εκεί, χρησιμοποιώντας υβριστικές και υποτιμητικές αναφορές για το πρόσωπό μου».

Στο Καμερούν και όχι μόνο έχει προκληθεί τεράστιος ντόρος, αφού η Τουκάμ Φότσο είναι γόνος πλούσιας οικογένειας και ο Γκέρεμι παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς αθλητές και δεύτερος σε συμμετοχές στην εθνική του, πίσω από τον Σάμουελ Ετό (που με την σειρά του έχει πολλά σκάνδαλα στην πλάτη του).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This