Προκλητικό σύνθημα από υποψήφιο δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης: «Βουρ, να πάρουμε τα νησιά του Αιγαίου»

Υποστηρίζει πως ο Ερντογάν πρέπει να στείλει στρατό να «ανακαταλάβει» τα νησιά του Αιγαίου!

Must Read

Με ένα επικίνδυνο και απίστευτα προκλητικό σύνθημα κατά της Ελλάδας και των νησιών του Αιγαίου προσπαθεί να προσελκύσει ψηφοφόρους από την εθνικιστική «μερίδα» για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής στην Τουρκία ένας ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος για την Κωνσταντινούπολη.

«Βουρ, να πάρουμε τα νησιά του Αιγαίου», διαλαλεί από εδώ και από εκεί ο Νασούχ Μαχρουκί ελπίζοντας με αυτόν τον τρόπο να κερδίσει τη μεγαλύτερη συνοικία της Κωνσταντινούπολης, το Μπεσικτάς στις δημοτικές εκλογές.

Μάλιστα, ο 55χρονος ο οποίο δηλώνει επαγγελματίας ορειβάτης, δεν σταματά εκεί και συνεχίζει τις ακραίες δηλώσεις. Υποστηρίζει πως ο Ερντογάν πρέπει να δώσει εντολή στο στρατό να πάει να ανακαταλάβει τα νησιά του Αιγαίου που έχει καταλάβει η χώρα μας!

«Το AKP δεν μπόρεσε να δείξει την αποφασιστικότητα που έδειξε η Tansu Çiller όσον αφορά τα νησιά. Ο αρχηγός του κράτους θα δώσει μια οδηγία στον στρατό, θα πει “πηγαίνετε και πάρτε αυτά τα νησιά” και ο στρατός θα πάει σε αυτά τα νησιά. Φαίνεται όμως ότι ο Ταγίπ Ερντογάν υποσχέθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση: “Δεν θα βγάλω άχνα για την κατάληψη των νησιών στο Αιγαίο από την Ελλάδα, θα σταματήσω τον τουρκικό στρατό”. Στη συνέχεια, οι νάρκες στη Συρία απομακρύνθηκαν και μπήκαν άνθρωποι από τη Συρία. Μετά αφαιρέθηκαν οι νάρκες στα σύνορα με το Ιράν και μπήκαν άνθρωποι από το Αφγανιστάν. Όλα αυτά δείχνουν ότι η Τουρκία πηγαίνει σε ένα πολύ, πολύ, πολύ, πολύ επικίνδυνο μέρος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μαχρουκί είναι επαγγελματίας ορειβάτης, συγγραφέας, φωτογράφος και παραγωγός ταινιών ντοκιμαντέρ. Ανέβηκε στην κορυφή του Έβερεστ και ήταν ο πρώτος Τούρκος που έχει σκαρφαλώσει στις Επτά Κορυφές.

Δείτε φωτογραφία:

Δείτε επίσης:

«Κωνσταντινούπολη είναι και η Κομοτηνή και η Ξάνθη»! Παραλήρημα από τον υποψήφιο του Ερντογάν

Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη: «Μετά από 80 χρόνια κάναμε τζαμί την Αγιά Σοφιά!»

Ο Ερντογάν προσέβαλε βάναυσα τους Ποντίους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This