ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΤραγωδία στη Συρία: Εξερράγη αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά - Τουλάχιστον 8 νεκροί

Τραγωδία στη Συρία: Εξερράγη αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά – Τουλάχιστον 8 νεκροί

Η έκρηξη έγινε στην αγορά της πόλης Αζάζ - Δεκάδες τραυματίες

Πανικός επικράτησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην πόλη Αζάζ της Συρίας όταν ένα αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά εξερράγη στην αγορά της περιοχής, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι.

Όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH) από την ισχυρή έκρηξη τραυματίστηκαν περισσότερα από 30 άτομα, ενώ εκφράζονται φόβοι ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί.

«Τουλάχιστον  οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 23 τραυματίστηκαν όταν ένα αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά εξερράγη στο μέσο της αγοράς στην Αζάζ, βόρεια της επαρχίας του Χαλεπίου», τόνισε η ΜΚΟ. Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται επίσης ότι ο απολογισμός είναι προσωρινός.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο η έκρηξη προκάλεσε «σημαντικές ζημιές» και προκλήθηκε φωτιά.

Να σημειωθεί ότι η Αζάζ είναι μια πόλη της βόρειας Συρίας που τελεί υπό τον έλεγχο από φιλοτουρκικές δυνάμεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης