Τραγωδία στη Σερβία: Κοριτσάκι ηλικίας 2 ετών που αγνοούνταν είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο και πεταχτεί σε χωματερή!

Είχε εκδώσει σχετικό Amber Alert και το «Χαμόγελο του παιδιού»

Must Read

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης της Ντάνκα Ίλιτς, ηλικίας μόλις δύο ετών, στη Σερβία, καθώς όχι μόνο βρέθηκε νεκρή, αλλά είχε πέσει θύμα θανατηφόρου τροχαίου, με τους δράστες να σπεύδουν να… εξαφανίσουν τα ίχνη της!

Η μικρή Ντάνκα είχε εξαφανιστεί στις 26 Μαρτίου ενώ έπαιζε μπροστά από το σπίτι της, στο χωριό Μπάνισκο Πόλιε στα βορειοανατολικά της χώρας, με την είδηση του τι ακριβώς τής συνέβη να συγκλονίζει τη σέρβικη κοινωνία κι όχι μόνο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η μικρούλα είχε πέσει θύμα τροχαίου δυστυχήματος από υπαλλήλους της υπηρεσίας ύδρευσης της χώρας, οι οποίοι αφού την παρέσυραν με το υπηρεσιακό τους αυτοκίνητο, αποφάσισαν να πετάξουν το άψυχο κορμάκι της σε έναν χώρο που χρησιμοποιείται ως παράνομη χωματερή, ελπίζοντας, προφανώς, ότι δεν θα τη βρει κανείς και θα την γλιτώσουν!

Ωστόσο, η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη τους και κατά τη σύλληψή τους, οι δράστες παραδέχθηκαν την ενοχή τους, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη 4/4, πως η Ντάνκα Ίλιτς βρέθηκε νεκρή.

Η εξαφάνιση της αδικοχαμένης μικρούλας είχε κινητοποιήσει τις σερβικές Αρχές, αλλά και την Ιντερπόλ, μιας και υπήρχαν υποψίες ότι απήχθη από υπηκόους γειτονικού κράτους. Μάλιστα, στην περίπτωσή της ήταν και η πρώτη φορά που λειτούργησε στη χώρα το σύστημα άμεσης αναφοράς για εξαφάνιση ανηλίκου (Amber Alert), ενώ υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις προσπάθειες των Αρχών για τον εντοπισμό της.

Σημειώνεται πως για την εξαφάνισή της είχε εκδώσει σχετικό δελτίου Τύπου και το «Χαμόγελο του παιδιού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This