Η Τζιλ Μπάιντεν απαιτεί από τον πλανητάρχη σύζυγό της να τελειώσει τον πόλεμο στη Γάζα

Είχε υποστηρίξει και την απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν

Must Read

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, πιέζει τον πλανητάρχη σύζυγό της να βάλει τέλος στην αιματοχυσία της Γάζας.

Όπως ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν αποκάλυψε, του είπε να σταματήσει άμεσα τον πόλεμο, με τον Αμερικανό Πρόεδρο να το εκμυστηρεύεται σε συνάντηση που είχε στο Λευκό Οίκο με μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι New York Times.

Η αμερικανική εφημερίδα γράφει πως ένας από τους συμμετέχοντες ανέφερε στον Μπάιντεν ότι η σύζυγός του δεν ήθελε να παρευρεθεί στη συνάντηση λόγω της στήριξης του στον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα. Τότε ο Μπάιντεν του απάντησε πως καταλαβαίνει και ότι και η δική του σύζυγος τον προτρέπει να «σταματήσει τον πόλεμο, να τον σταματήσει τώρα».

Ο Λευκός Οίκος, όταν ρωτήθηκε για το δημοσίευμα, δεν διέψευσε τη συνομιλία υπογραμμίζοντας ότι «όπως και ο Πρόεδρος έτσι και η πρώτη κυρία είναι συντετριμμένη για τις επιθέσεις στους εργαζόμενους στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας (σ.σ. αναφορά για το φονικό χτύπημα στο κομβόι της οργάνωσης World Central Kitchen) και τη συνεχιζόμενη απώλεια αθώων ανθρώπων στη Γάζα. Και οι δύο θέλουν το Ισραήλ να κάνει περισσότερα για την προστασία των αμάχων».

Να σημειωθεί πως και στο παρελθόν η Τζιλ Μπάιντεν πήρε θέση κατά της αμερικανικής εμπλοκής σε συγκρούσεις, υποστηρίζοντας την απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This