«Ένα έθνος, τρία κράτη» δήλωσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου

Προκλητικός ο Γιλμάζ στο ψευδοκράτος

Must Read

Την αδερφική σχέση με το Αζερμπαϊτζάν ανέδειξε για ακόμη μια φορά η Τουρκία, μέσω του αντιπροέδρου της που βρέθηκε στο ψευδοκράτος.

Ο Τζεβντέτ Γιλμάζ έφτασε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, ευχόμενος να είναι επωφελής η «κοινοβουλευτική ομάδα εργασίας» Αζερμπαϊτζάν – ψευδοκράτους που εγκρίθηκε σήμερα από τη Βουλή του Μπακού, επαναλαμβάνοντας το προκλητικό σύνθημα «ένα έθνος, τρία κράτη» αναφερόμενος σε Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν και ψευδοκράτος.

Όπως είπε ακόμη: «Θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορά ότι, ως Δημοκρατία της Τουρκίας, ως μητέρα πατρίδα και εγγυήτρια χώρα, θα υποστηρίζουμε πάντα τα αποφασιστικά βήματα που κάνουν οι Τουρκοκύπριοι προς ένα επιτυχημένο μέλλον και θα συνεχίσουμε να είμαστε η πηγή στήριξης της «τδβκ». Συγχαίρω όλο τον τουρκοκυπριακό λαό για το Ραμαζάνι, τη Νύχτα της Δύναμης (Kadir gecesi) και το μπαϊράμι».

Ο δε ψευδοπρωθυπουργός Ουνάλ Ουστέλ, που τον υποδέχτηκε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, δεν έχασε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο τόσο του Ταγίπ Ερντογάν όσο και του Αζέρου προέδρου:

«Πλέον έγινε ένα έθνος, τρία κράτη. Πλέον η ομάδα στη δική μας βουλή θα επισκεφθεί το Αζερμπαϊτζάν. Όπως επισκέφτηκε την μητέρα πατρίδα μας, την Δημοκρατία της Τουρκίας, θα κάνει επίσκεψη κι εκεί (στο Αζερμπαϊτζάν). Και γι’ αυτό είμαστε ευτυχισμένοι. Και γι’ αυτό ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ευχαριστούμε και τον Αντιπρόεδρο, Τζεβντέτ Γιλμάζ. Ευχαριστούμε και τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίεφ και τον Αντιπρόεδρό του, τον κύριο Ταχίρ. Γιατί είναι πραγματικά ένα ορόσημο για εμάς. Ευχαριστώ Τουρκία, ευχαριστώ Αζερμπαϊτζάν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This