Συγκλονιστικές εικόνες από την αναχαίτιση πυραύλων του Ιράν από το Iron Dome

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Must Read

Στο φόντο της άνευ προηγουμένου ιρανικής επίθεσης με drones και πυραύλους εναντίον της ισραηλινής επικράτειας , πλάνα που τραβήχτηκαν στην Ιερουσαλήμ όταν ηχούσαν οι σειρήνες για να προειδοποιήσουν τους πολίτες του Ισραήλ για τα εισερχόμενα ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους, το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή.

 

Η αναχαίτιση φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε πιθανότατα από το ισραηλινό σύστημα Arrow 3. Σύμφωνα με το Ισραήλ, το 99% των πυραύλων και των drones καταρρίφθηκε. Τη στιγμή της αναχαίτισης βαλλιστικού πυραύλου κατέγραψε κάμερα.

Φαίνονται, επίσης, εκρήξεις να φωτίζουν τον ουρανό καθώς τα ισραηλινά συστήματα αεράμυνας ενεργοποιήθηκαν στην Ιερουσαλήμ, όπως αναφέρει το Sky News. Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι περισσότερα από 300 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από το Ιράν το βράδυ του Σαββάτου (13/04).

Ισραηλινός στρατός: «Αναχαιτίσαμε το 99% της επίθεσης του Ιράν»

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, υποναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι, ενημέρωσε για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ και είπε ότι περισσότερα από 300 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Ιράν κατά τη διάρκεια της νύχτας, το 99% των οποίων αναχαιτίστηκαν.

 

Ακόμα, ο ίδιος είπε ότι η αεροπορική βάση Νεβατίμ χτυπήθηκε, αλλά «οι δυνατότητές της δεν αμβλύνθηκαν». Δεν αναφέρθηκαν θάνατοι, αλλά ένα 10χρονο κορίτσι τραυματίστηκε από θραύσματα, πρόσθεσε ο Ντάνιελ Χαγκάρι.

Διαβάστε ακόμα:

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ανέφερε ότι μερικές από τις εκτοξεύσεις ήταν από το Ιράκ και την Υεμένη – εκτός από το Ιράν. Συνέχισε λέγοντας ότι η κατάσταση εξακολουθεί να εξελίσσεται και αεροσκάφη περιπολούν. «Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο», δήλωσε τέλος ο Ντάνιελ Χαγκάρι.

*Φωτό από Twitter

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This