«Ξεσκονίζουν» τα σχέδια κηδείας του Καρόλου!

Η κατάσταση της υγείας του «δεν είναι καλή»

Must Read

Οι ανησυχίες για τον Βασιλιά Κάρολο αυξάνονται στη Βρετανία, καθώς η υγεία του μονάρχη φέρεται να επιδεινώνεται προοδευτικά. Σύμφωνα με την αμερικανική New York Post, οι αξιωματούχοι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ ενημερώνουν τακτικά τα σχέδια της κηδείας του.

Τα συγκεκριμένα σχέδια, φέρεται να ξεκίνησαν μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ το 2022.

Μετά την ανακοίνωση του Καρόλου για τον καρκίνο, πηγές κοντά στην ιστοσελίδα The Daily Beast, αποκάλυψαν ότι η κατάσταση της υγείας του «δεν είναι καλή».

Ο 75χρονος έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, από τότε που ανακοίνωσε την κατάστασή του τον Φεβρουάριο, για να κρύψει την φθίνουσα πορεία της υγείας του, προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Ένας παλιός φίλος της βασιλικής οικογένειας μάλιστα, είπε για την επιδείνωση της υγείας του Βρετανού Βασιλιά:

«Φυσικά, είναι αποφασισμένος να το νικήσει και όλοι κάνουν ό,τι μπορούν γι’ αυτό. Όλοι παραμένουν αισιόδοξοι, αλλά αυτός είναι πραγματικά πολύ αδιάθετος. Περισσότερο από όσο λένε».

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι βοηθοί του Καρόλου εξετάζουν τακτικά αντίγραφα ενός εγγράφου πολλών εκατοντάδων σελίδων, στις οποίες περιγράφονται τα σχέδια της βασιλικής κηδείας, που ονομάζεται «Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι».

«Τα σχέδια έχουν ξεσκονιστεί και διατηρούνται ενημερωμένα. Δεν είναι κάτι που δεν αναμένεται, δεδομένου ότι ο βασιλιάς έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Αλλά η κυκλοφορία τους έχει σίγουρα εστιάσει το ενδιαφέρον εκεί», είπε στην Daily Beast πρώην υπάλληλος με δεσμούς με τους αυλικούς.

Ο Βασιλιάς Κάρολος δεν αποκάλυψε με τι καρκίνο έχει διαγνωστεί, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καρκίνος του προστάτη.

Στρατιωτικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο Daily Beast ότι η «Επιχείρηση Menai Bridge» ενημερώνεται τακτικά, αλλά τόνισαν ότι είναι «τυπική διαδικασία» και ότι «θα ήταν «παράλογο να συμπεράνουμε οτιδήποτε» από αυτό το γεγονός.

Όλα τα βασιλικά μέλη του σχεδίου έχουν ενημερωμένα σχέδια κηδείας που κατηγοριοποιούνται με κωδικές λέξεις που βασίζονται σε γέφυρες. Της Βασίλισσας Ελισάβετ ήταν η «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου».

Το σχέδιο κηδείας του Καρόλου πήρε το όνομά του από την κρεμαστή γέφυρα που συνδέει το νησί Anglesey με την ηπειρωτική χώρα της Ουαλίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This