ΗΠΑ: 26χρονος μπούκαρε σε εκκλησία με όπλο και προσπάθησε να σκοτώσει τον ιερέα!

Οι στιγμές καταγράφηκαν σε βίντεο

Must Read

Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας ιερέας σε εκκλησία της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ όταν στάθηκε μπροστά του ένας άντρας που κρατούσε όπλο και τον σημάδευε!

Συγκεκριμένα, ο ιερέας του ναού στο Νορθ Μπράντοκ, της Πενσυλβάνια, κήρυττε, χθες, Κυριακή όταν ένας 26χρονοε με όπλο εισέβαλλε μέσα, κατευθύνθηκε προς το μέρος του και προσπάθησε να τον πυροβολήσει!

Η στιγμή έχει καταγραφεί σε βίντεο και φαίνεται η αντίδραση του ιερωμένου όταν βλέπει το όπλο καθώς σκύβει, πιάνει το κεφάλι του και προσπαθεί να φύγει από το σημείο. Στη συνέχεια, φαίνεται πως ο δράστης πατά την σκανδάλη αλλά το όπλο μπλοκάρει, με αποτέλεσμα ο ιερέας να σωθεί!

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ένας από τους πιστούς καταφέρνει να τον πιάσει και ο ιερέας τον αφοπλίζει.

«Έλεγα, αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Κι όμως, με κάποιο τρόπο συνέβη, αλλά δεν έπεσε κανένας πυροβολισμός. Ευχαριστώ τον Θεό γιατί μόνο ο Θεός σταμάτησε και μπλόκαρε αυτό το όπλο», είπε ο ιερέας.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This