Βρετανία: Ιστορική νίκη για Σαντίκ Καν – Επανεξελέγη για τρίτη φορά δήμαρχος Λονδίνου

Must Read

Ιστορική νίκη για τον Σαντίκ Καν καθώς επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη συνεχόμενη φορά. Ο 53χρονος γιος πακιστανών μεταναστών που ανήκει στο Εργατικό Κόμμα γίνεται ο πρώτος δήμαρχος που καταφέρνει να εξασφαλίσει τρίτη θητεία στην πρωτεύουσα της Βρετανίας.

Η καταμέτρηση των ψήφων ολοκληρώθηκε και όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο Σαντίκ Καν νίκησε την υποψήφια του Συντηρητικού Κόμματος Σούζαν Χολ και ξεπέρασε τον προκάτοχό του Μπόρις Τζόνσον που είχε εξασφαλίσει δύο θητείες ως δήμαρχος στην βρετανική πρωτεύουσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της πρώτης του θητείας, ο Σαντίκ Καν ήταν πολέμιος του Brexit, ωστόσο αυτήν τη φορά, υποσχέθηκε μια «πιο δίκαιη, πιο ασφαλή, πιο πράσινη πόλη για όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This