Το κινεζικό κράτος έχει χακάρει το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με το Sky News!

Η κυβερνοεπίθεση έγινε σε ένα σύστημα μισθοδοσίας με υπάρχον προσωπικό και μερικούς βετεράνους

Must Read

Οι βουλευτές θα ενημερωθούν την Τρίτη για μια μαζική παραβίαση δεδομένων στην οποία εμπλέκεται το Υπουργείο Εξωτερικών, με στόχο το υπηρεσιακό προσωπικό.

Είναι κατανοητό ότι οι έρευνες δεν έχουν δείξει ότι έχουν ληφθεί δεδομένα.

Η κυβέρνηση δεν θα κατονομάσει τη χώρα που εμπλέκεται, αλλά το Sky News κατανοεί ότι πρόκειται για την Κίνα.

Το κινεζικό κράτος πρόκειται να κατηγορηθεί για δύο ή τρεις απόπειρες εισβολής υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών – συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού.

Η κυβερνοεπίθεση έγινε σε ένα σύστημα μισθοδοσίας με υπάρχον προσωπικό και μερικούς βετεράνους. Είναι σε μεγάλο βαθμό ονόματα και τραπεζικά στοιχεία που έχουν εκτεθεί.

Το MoD ελπίζει ότι το υπηρετικό προσωπικό δεν θα ανησυχεί για την ασφάλειά του. Θα τους παρασχεθούν συμβουλές και υποστήριξη αύριο

Το σύστημα του εργολάβου δεν είναι συνδεδεμένο με τα κύρια συστήματα υπολογιστών του Υπουργείου Άμυνας και έχει καταργηθεί με την έναρξη της επανεξέτασης.

Το Υπουργείο Εξωτερικών εργάζεται με ταχύτητα τις τελευταίες 72 ώρες για να κατανοήσει την κλίμακα του hack, αφού ανακαλύφθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό θα μπορούσε να εγείρει ερωτήματα σχετικά με το εάν άλλες χώρες με προκλητικές σχέσεις με την Κίνα θα θέλουν να μοιραστούν ευαίσθητες πληροφορίες με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό έρχεται λιγότερο από δύο μήνες αφότου οι «κρατικοί παράγοντες» της Κίνας κατηγορήθηκαν από την κυβέρνηση για δύο «κακόβουλες» εκστρατείες κυβερνοεπιθέσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάνοντας μια ομιλία στα Κοινά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Όλιβερ Ντάουντεν αποκάλυψε ότι τα δύο περιστατικά αφορούσαν επίθεση στην Εκλογική Επιτροπή – υπεύθυνη για την επίβλεψη των εκλογών και των πολιτικών οικονομικών – το 2021 και στοχευμένες επιθέσεις εναντίον βουλευτών που σκεπτικιστές της Κίνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This