Ανακουφισμένοι οι γονείς της Σάνι Λουκ με την επιστροφή της σορού της στο Ισραήλ – «Τώρα μπορούμε να την θάψουμε»

«Είναι ακόμη τόσο όμορφη», λένε οι γονείς - Τα μηνύματα από στρατιώτες

Must Read

Ανακουφισμένοι είναι οι γονείς της 23χρονης Σάνι Λουκ που εντοπίστηκε στο σώμα της και πλέον έχει επιστρέψει στο Ισραήλ όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ταφή. Η νεαρή καλλιτέχνιδα τατουάζ είχε πάει στο μουσικό φεστιβάλ Super Nova στο οποίο έκανε έφοδο η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου και δολοφονήθηκε άγρια από ενόπλους της οργάνωσης.

Μαζί με την σορό της 23χρονης εντοπίστηκαν και δύο ακόμη.




«Το σώμα που έχουμε τώρα είναι πλήρες και όμορφο και μοιάζει πραγματικά σαν να είναι ζωντανή», ανέφερε ο πατέρας, Νισίμ Λουκ στην Post. «Νομίζω ότι βρισκόταν σε ένα από τα τούνελ που ήταν πολύ, πολύ κρύο… γι’ αυτό το σώμα είναι πλήρες και όμορφο και το δέρμα έχει ακόμα το ίδιο χρώμα, βλέπετε ακόμα τα τατουάζ, είναι εκπληκτικό», πρόσθεσε.

Σχετικά με το πώς έμαθαν για την ανεύρεση της σορού η μητέρα της 23χρονης, Ρικάρντα είπε:

«Ο στρατός ήρθε και μας είπε ότι η σορός της Σάνι βρέθηκε και μεταφέρθηκε στο Ισραήλ… είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε και μπορούμε να την θάψουμε κανονικά. Το σώμα επέστρεψε, μπορούμε να την θάψουμε. Είναι μια μικρή ανακούφιση που ξέρουμε πού είναι το σώμα της και ότι θα είναι εδώ στο Ισραήλ θαμμένη. Έτσι νιώθουμε ότι είναι πάντα μαζί μας. Την αισθανόμαστε. Είναι χαρούμενη που επιστρέφει στο Ισραήλ και κλείνει τον κύκλο. Είμαι ευτυχής που την έχω κοντά μου».




Ένα φρικιαστικό βίντεο που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο έδειχνε την 23χρονη νεκρή και ημίγυμνη στο πίσω μέρος μιας καρότσας ενός φορτηγού ενώ γύρω της μαχητές της Χαμάς πανηγύριζαν! Επίσης ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την έδειχνε να διασκεδάζει στο φεστιβάλ λίγο πριν την φονική έφοδο της οργάνωσης.

«Είμαστε τυχεροί που αυτές οι δύο φωτογραφίες βρέθηκαν σε όλο τον κόσμο. Η μία από αυτές είναι πολύ σκληρή… Είμαι ευτυχής που η κόρη μου Σάνι συνδέεται με την εικόνα, επειδή η εικόνα δείχνει το φως από τη μία πλευρά, που είναι η Σάνι, και η άλλη πλευρά της φωτογραφίας δείχνει τους τρομοκράτες, που είναι το σκοτάδι», δήλωσε ο πατέρας της Λουκ.

«Το μήνυμα είναι πραγματικά να ξυπνήσουν οι άνθρωποι και να δουν τι συνέβη εδώ, τόσοι πολλοί αθώοι, νέοι άνθρωποι που γιορτάζουν την ειρήνη, την αγάπη και τη μουσική, οι οποίοι πραγματικά σφαγιάστηκαν έτσι με τέτοιο τρόπο που καμία άλλη χώρα δεν θα το ανεχόταν αυτό», είπε η Ρικάρντα.

«Ένας στρατιώτης μου είπε ότι πήγε στη Γάζα για να πολεμήσει αφού είδε τη φωτογραφία της κόρης μου, γιατί είπε, “δεν μπορεί να είναι, τέτοιο πράγμα”, καταλαβαίνετε;». «Ένας τύπος που συνάντησα, ένας στρατιώτης που είχε τραυματιστεί, μου είπε, “ξέρεις, πολεμάω και σκέφτομαι πάντα τι συνέβη στην κόρη σου”», ανέφερε η ίδια.

Δείτε επίσης:

Ισραήλ: Ανακοίνωσαν ότι βρήκαν τη σορό της Σάνι Λουκ και άλλων δύο ομήρων στη Γάζα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This