Ισραήλ: Ανακοίνωσαν ότι βρήκαν τη σορό της Σάνι Λουκ και άλλων δύο ομήρων στη Γάζα

Must Read

Τις σορούς τριών ομήρων από το μουσικό φεστιβάλ που δολοφονήθηκαν από τρομοκράτες της Χαμάς στη Γάζα εντόπισε σύμφωνα με ανακοίνωσή του ο Ισραηλινός Στρατός.

Ισραηλινές δυνάμεις ανέσυραν από τη Λωρίδα της Γάζας τις σορούς τριών ομήρων που δολοφονήθηκαν κατά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, ο αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι.

Ο Χαγκάρι έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των νεκρών ομήρων: Πρόκειται για την Σάνι Λουκ, την Αμίτ Μπουσκίλα και τον Ιτζάκ Γκελερέντερ.

Σάνι Λουκ, Ιτζάκ Γκελέρντερ , Αμίτ ΜπουσκίλαΣύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού, οι τρεις τους δολοφονήθηκαν από την Χαμάς στην επίθεση που εξαπέλυσε στις 7 Οκτωβρίου στο μουσικό φεστιβάλ Nova στο νότιο Ισραήλ. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, οι σοροί τους μεταφέρθηκαν από τη Γάζα.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη η Σάνι Λουκ απήχθη από τους τρομοκράτες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, ενώ βίντεο τους έδειχναν να περιφέρουν το σώμα της σε καρότσα. Πριν την αρπάξου, η νεαρή κοπέλα είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα της και της είχε πει ότι κρύβεται σε θάμνους προσπαθώντας να ξεφύγει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This