Πτήση – θρίλερ της Singapore Airlines: Το Boeing έχασε 6.000 πόδια ύψος σε λίγα δευτερόλεπτα – Σε κρίσιμη κατάσταση επτά τραυματίες

Must Read

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από επιβάτες της πτήσης της Singapore Airlines από το Λονδίνο στη Σιγκαπούρη που επλήγη από έντονες αναταράξεις. Το Boeing 777-300ER μετέφερε συνολικά 211 επιβάτες και 18 μέλη του πληρώματος.




 

Σε διάρκεια λίγων μόλις λεπτών κι ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν πάνω από τον κόλπο της Βεγγάλης, το Boeing έχασε περίπου 1.800 μέτρα ύψος.

 

Νεκρός είναι ένας 73χρονος Βρετανός ο οποίος υπέστη ανακοπή από το σοκ, ενώ τουλάχιστον 30 είναι οι τραυματίες. Από αυτούς, επτά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ άλλοι 23, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται και μέλη του πληρώματος, φέρουν ελαφρύτερα τραύματα.




 

Ένας φοιτητής από τη Μαλαισία που επέβαινε στην πτήση SQ321 δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι ενώ απέμεναν τρεις ώρες για να ολοκληρωθεί το ταξίδι από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη, ο Ντζαφράν Αζμίρ είπε ότι αισθάνθηκε το αεροσκάφος Boeing 777-300R να γέρνει προς τα επάνω και στη συνέχεια να τρέμει.




 

Ο 28χρονος έλεγξε αν φορούσε τη ζώνη του. Την φορούσε. Πολλοί από τους άλλους επιβάτες την είχαν λύσει, είπε. «Ξαφνικά, έγινε μια πολύ απότομη πτώση και όσοι κάθονταν χωρίς να φορούν ζώνη εκτοξεύτηκαν προς την οροφή, κάποιοι χτύπησαν το κεφάλι τους στον χώρο των αποσκευών από πάνω προκαλώντας βαθουλώματα, χτύπησαν στα σημεία όπου βρίσκονται τα φώτα και οι μάσκες και τα έσπασαν», αφηγήθηκε ο Αζμίρ.

«Το πλήρωμα και όσοι βρίσκονταν μέσα στις τουαλέτες τραυματίστηκαν σοβαρά. Τους βρήκαμε πεσμένους κάτω, να μην μπορούν να σηκωθούν. Υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί στη σπονδυλική στήλη και το κεφάλι», συνέχισε ο Αζμίρ.




 

Ο κυβερνήτης τους ενημέρωσε ότι θα προσγειώνονταν εκτάκτως στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Μετά την προσγείωση, νοσηλευτές και διασώστες πήγαν να ελέγξουν τους τραυματίες. «Δεν νομίζω ότι είχαν αντιληφθεί πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα», είπε ο Αζμίρ. Αργότερα έφτασαν ασθενοφόρα και ο Αζμίρ είπε ότι είδε τουλάχιστον 8 ανθρώπους σε φορεία. «Χρειάστηκαν 90 λεπτά για να εκκενωθεί το αεροσκάφος», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμα: «Συγνώμη» ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της Singapore Airlines για την πτήση τρόμου με τον ένα νεκρό και τους δεκάδες τραυματίες

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This