Xαμός στην Λιβύη! Τουρκικά στρατεύματα ζητάει ο Σάρατζ – Άρματα μάχης στέλνει η Αίγυπτος στον Χαφτάρ

Must Read

Επισήμως ζήτησε την συνδρομή του Τουρκικού στρατού η κυβέρνηση Σάρατζ δυνάμει της πρόσφατης συμφωνίας Λιβύης Τουρκίας. Στόχος του Φαγιέντ Αλ Σαράτζ είναι η προστασία της κυβέρνησης του και η απόκρουση των δυνάμεων του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ, που προελαύνει.

Στο μεταξύ όμως και η Αίγυπτος μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Middle East Monitor ο στρατηγός Αλ Σίσι στέλνει άρματα μάχης στον Χαφτάρ, παρόμοια με αυτά που ήδη έχει ο Λίβυος στρατηγός, ώστε αυτός να καθαρίσει την μάχη της Τρίπολης. Η Αίγυπτος δεν είδε ποτέ με καλό μάτι την πρόσφατη συμφωνία του καθεστώτος Σάρατζ με την Τουρκία και τώρα κάνει τα πάντα για να γκρεμίσει την κυβέρνηση Σάρατζ που βρίσκεται σε δεινή θέση.

Την ίδια στιγμή ο Ερντογάν με την δήλωση του περί κατασκευής της διώρυγας της Κωνσταντινούπολης φανερώνει ακόμη μια φορά τα μεγαλοιδεατικά του οράματα. Εμείς τι κάνουμε είναι το ερώτημα…

Δείτε εδώ το δημοσίευμα της αραβικής ιστοσελίδας:https://www.middleeastmonitor.com/20191219-sources-al-sisi-decided-to-supply-haftar-with-tanks-to-storm-tripoli/?fbclid=IwAR2EKdo0K2vHcVczqDddkDPemThLr47eMeCK1eS5_FTGEox8Ih4N1On8avE

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This